Moto G7-serien kommer sannolikt att lanseras idag: hur man tittar pÄ livestreamen

Moto G7-serien kommer sannolikt att lanseras idag: hur man tittar pÄ livestreamen

“Moto G7 kommer enligt uppgift att ha sĂ„ mĂ„nga som fyra modeller med Moto G7 Plus som den mest premium”

Lenovo-Àgda Motorola har ett evenemang planerat till idag i Brasilien. Rykten och lÀckage pÄpekar att företaget kan ta bort omslaget av nÀsta generations Moto G-serie smartphone som pÄstÄs kallas Moto G7. Om det Àr nÄgot att lÀcka före lanseringen kan Moto G7-serien komma med sÄ mÄnga som fyra modeller. Startmodellen Àr kÀnd som Moto G7 Play, följt av Moto G7 Power, Moto G7 och Moto G7 Plus. Den gemensamma trÄden bland erbjudandena kan den bakmonterade fingeravtryckssensorn och lager-Android 9 Pie OS.

Hur man ser Moto G7 lansera livestream

Lanseringsevenemanget i Moto G7-serien Àr planerat att starta klockan 10:00 lokal tid eller 17:30 IST idag och företaget kommer att live-streama det över sina sociala medieplattformar. Du kan ocksÄ följa Moto G7-uppdateringar pÄ Motorolas Brazil-webbplats. Vi kommer att uppdatera detta utrymme med livestreamvideon nÀr det blir tillgÀngligt.

Specifikationer för Moto G7

FrÄn och med Moto G7 och Moto G7 Plus förvÀntas de komma med en skÀrm i vattendropp-stil och antingen Snapdragon-chipset som kryssar i kÀrnan. Standard G7 kommer sannolikt att anvÀnda en 6,2-tums (full HD +) -skÀrm, 1,8 GHz Snapdragon 632 SoC i kombination med 4 GB RAM och 64 GB inbyggt lagringsutrymme som kan utökas via microSD-kort. För fotografering Àr det tippat att anlÀnda med 12-megapixel + 5-megapixel-instÀllningar pÄ baksidan och 8-megapixel snapper pÄ framsidan för att ta selfies. Ett 3000 mAh batteri kommer enligt uppgift att brÀnna enheten.

Moto G7 LĂ€ckage 5Moto G7

Moto G7 Plus, Ä andra sidan, pryder samma bildskÀrmsinstÀllningar men ryktas vara drivs av Snapdragon 636 SoC ihop med 4 GB RAM för basvarianten och 64 GB utbyggbart lagringsutrymme. En 6 GB RAM-variant förvÀntas ocksÄ. I kameravdelningen har modellen en dubbel 16-megapixel + 5-megapixel-instÀllning pÄ baksidan och en 8-megapixel selfie-shooter framför. Det förvÀntas ocksÄ rymma ett 3000 mAh batteri.

Moto-G7-PowerMoto G7 Power

Kommer till Moto G7 Power, kommer smarttelefonen att ha en lÀgre HD + upplösning 6,2-tums skÀrm med ett vanligt hack. KÀrnan kan ligga Snapdragon 632-processor, Ätföljd av 3 GB RAM och 32 GB inbyggt lagringsutrymme (utbyggbart). I optik kan den gunga en enda 12-megapixelsensor pÄ baksidan med f / 2.0-blÀndare och en 8-megapixel frÀmre kamera. PÄ batterifronten kan G7 Power rymma en massiv 5.000 mAh-cell.

Starten pÄ Moto G7 Play kommer enligt uppgift att packa en mindre 5,7-tums HD + -skÀrm med ett vanligt hack. Telefonen kommer att drivas av ett 3000 mAh batteri och för fotografering kommer det troligtvis att skryta med en 13-megapixel bakre kamera och en 8-megapixel front shooter. Anslutningsalternativ för alla modeller inkluderar 4G LTE, Bluetooth 4.2 och Wi-Fi 802.11n.