Moto G7-serien specifikationer, funktioner, pris: ryktet sammanfattning

Moto G7 featured

“Allt finns att veta om den kommande Moto G7-serien pĂ„ ett stĂ€lle”

Om det finns en smartphoneserie som verkligen har revolutionerat budgetsegmentet mÄste det vara Moto G-serien. Och nÀr vi redo för lanseringen av den sjunde versionen av detta koncept har vi beslutat att samla alla lÀckor och rykten kring Moto G7, Moto G7 Plus, Moto G7 Play och Moto G7 Power för att ge dig en detaljerad nedgÄng om vad du kan förvÀnta dig av dessa telefoner. Murren Àr starka om ett antal uppgraderingar som gÄr in i dessa telefoner, vilket skulle göra potentiella köpare mycket glada över dem. SÄ utan att slösa bort mer tid, lÄt oss gÄ igÄng med rykten.

Waterdrop-hack och andra designförÀndringar

Moto G7 presenterade

Render av dessa smartphones har lĂ€ckt ut i det fria sedan ganska lĂ€nge nu, och de flesta av dem antyder att huvudmodellerna, Moto G7 och Moto G7 Plus kommer att ha vattendroppskĂ„r pĂ„ sina skĂ€rmar. Detta gör det möjligt för dem att erbjuda smĂ„ ramar, vilket ger anvĂ€ndarna en kĂ€nsla av en helskĂ€rmsfrontyta. 6,2-tums skĂ€rmar med en upplösning pĂ„ 2 270 × 1 080 pixlar kommer tydligen att ta sig till bĂ„da handenheterna. Dessa telefoner förvĂ€ntas ha böjda glasytor pĂ„ sina bakre Ă€ndar, vilket kommer att markeras av dubbla kamerainstĂ€llningar och fingeravtrycksskannrar som kommer att bĂ€ddas in i Motorolas logotyp.

moto-g7-play-and-moto-g7-power

Kommer till Moto G7 Play och Moto G7 Power, de kommer att vara nÄgot lÀgre och kommer dÀrför att levereras med lÀgre specifikationer. Enstaka kameror kommer att placeras pÄ ryggen, precis ovanför deras Moto-mÀrkta fingeravtryckslÀsare. Det verkar som om dessa modeller kommer att gÄ för plastskal bak, och deras skÄror kommer inte att vara av vattendroppstil. Dessa telefoner kommer att ha iPhone-liknande breda skÄror, men den pÄ Play-modellen kommer att vara bredare Àn den som Power-varianten, om de lÀckta renderingarna Àr nÄgot att gÄ med. G7 Play kan ha en 5,7-tums HD + -skÀrm, medan G7 Power kan komma med en 6,2-tums HD + -panel.

Moto-G7-Power

Alla fyra modeller tippas för att ha hörlursuttag och USB Type-C-portar, sÄ det finns mer att glÀdja sig om. Om vatten- och dammbestÀndighet finns det lite information tillgÀnglig just nu. Men eftersom Moto G6-serien var vÀlsignad med stÀnkmotstÄnd, kan vi hoppas pÄ nÄgon form av skydd att vara dÀr pÄ Ärets modeller.

HĂ„rdvara

Det har blivit allt annat Àn bekrÀftat att Moto G7 kommer att ha Snapdragon 632-chipset i sitt hjÀrta, medan Moto G7 Plus kommer att levereras med Snapdragon 636-chipset. Som sagt, Moto G7 Play sÄvÀl som Moto G7 Power kan ocksÄ anvÀnda Snapdragon 632-modellen ocksÄ. Det största esset i Power-modellens Àrm Àr dock införlivandet av ett 5000 mAh batteri.

Motorola G7 Play Geekbench
De andra handenheternas batterikapacitet Àr fortfarande inte tydlig, men rykten tyder pÄ att 3000 mAh-celler kommer att ses i den vanliga G7 och dess Plus-modell. Play-varianten förvÀntas ocksÄ dricka juice frÄn ett 3000 mAh-batteri, vilket Àr en nedgradering frÄn 4000 mAh-paketet frÄn sin föregÄngare.

4 GB RAM och 64 GB lagringsutrymme kommer att finnas tillgÀngliga pÄ Moto G7, och Àven om dess Plus-modell ska ha samma lagrings- och minnesvariant, sÀgs det att en 6 GB RAM-modell ocksÄ finns pÄ korten. Play-modellen kan erbjuda 2 GB RAM och 32 GB lagringsutrymme, medan Power-varianten förmodligen kommer att leverera 3 GB RAM och 32 GB lagringsutrymme. MicroSD-kortplatser förvÀntas naturligtvis vara tillgÀngliga med alla dessa telefoner.

Kameror

Moto G7 Spela FCCTidigare lÀckor har föreslagit att Moto G7 kommer att flagga 12MP + 5MP-skyttar med f / 1.8 respektive f / 2.2 blÀndare. Och nÀr det gÀller Plus-modellen anvÀnder den en 16MP f / 1.7 + 5MP f / 2.2-instÀllning pÄ baksidan. BÄda dessa telefoner Àr tippade för att ha 8MP frÀmre kameror, som kommer att ha ansiktsigenkÀnning inbÀddad i den. Alla vanliga kamerafunktioner kommer att finnas i dessa telefoner, förutom ett uppdaterat Pro-lÀge, enligt lÀckage. DÀremot kan G7 Play erbjuda en 13MP huvudsensor och Power-modellen, en 12MP. BÄda telefonerna kommer ocksÄ att leverera 8MP selfie snappers.

Moto G7-serien förvÀntade pris och tillgÀnglighet i Indien

En fÀrsk rapport berÀttade för oss att Moto G7 och Moto G7 Power kommer att vara de första telefonerna frÄn serien som anlÀnder till Indien, medan de andra tvÄ kommer att slÀppas under de senare mÄnaderna. Lenovo kommer att avslöja dem vid ett evenemang som uppenbarligen Àr planerat att Àga rum den 31 mars. Men innan det kommer de att göra sina debuter i Brasilien den 7 februari. PrissÀttningen pÄ Moto G7 förvÀntas hÄllas nÄgonstans runt 14 000 Rs mÀrke. NÀr det gÀller Power-modellen förvÀntas den sÀljas till mycket billigare Àn sÄ, till cirka 10 000 Rs.