Moto G7 vs Redmi Note 7 Pro: pris i Indien, specifikationer jämfört

moto g7 vs redmi note 7 pro featured

“Moto G7 √§r den senaste mid-ranger fr√•n Motorola och har flera f√∂rb√§ttringar j√§mf√∂rt med sin f√∂reg√•ngare”

Moto G7 vs Redmi Note 7 Pro presenterade

Moto G7 har äntligen kommit till Indien. Telefonen tillkännagavs ursprungligen förra månaden i Brasilien, men har nu gjort sin väg till den indiska subkontinenten. Lenovo lanserade telefonen i Indien tillsammans med Moto One-smarttelefonen. Moto G7 är den senaste smarttelefonen i G-serien från företaget och är en mellanklass-enhet. Det planerar att ta på sig andra smartphones som Xiaomi Redmi Note 7 Pro, Realme 3 och flera andra. I denna jämförelse tittar vi på skillnaderna i specifikationer och pris mellan den nya Moto G7 och den nyligen lanserade Xiaomi Redmi Note 7 Pro (recension). Båda telefonerna prissätts på samma sätt och faller i samma kategori, så låt oss komma igång.

Moto G7 vs Redmi Note 7 Pro-pris i Indien

Moto G7 och Moto G7 Plus första intryck06

Vi börjar med prisjämförelsen, och du kommer omedelbart att inse att Redmi Note 7 Pro är en billigare smartphone. Medan Redmi Note 7-priset i Indien börjar på 13999 Rs för varianten med 4 GB RAM och 64 GB lagring, medan alternativet med 6 GB RAM och 128 GB lagring finns tillgängligt till 16 999 Rs. Å andra sidan kostar Moto G7 16999 Rs för den ensamma modellen med 4 GB RAM och 64 GB lagringsutrymme. Motorola-telefonen finns i färgalternativen Klarvit eller Keramisk Svart och kan köpas i Flipkart och offlinebutiker. Redmi Note 7 Pro finns i Neptune Blue, Nebula Red och Space Black-varianter och är tillgänglig via flashförsäljning på Flipkart, Mi.com och Mi Home-butiker.

Moto G7 vs Redmi Note 7 Pro specifikationer

Låt oss nu prata om specifikationerna för varje telefon. Från och med den nya Moto G7 har den här telefonen en 6,24-tums FHD + -skärm som har ett litet vattendroppskår. Den drivs av Snapdragon 632-chipset, som är ihopkopplat med 4 GB RAM och 64 GB lagring. En microSD-kortplats är tillgänglig för att utöka lagring. Telefonen är skyddad av Gorilla Glass på både fram- och baksidan.

Moto G7 och Moto G7 Plus första intryck14

Telefonen fortsätter att ha en cirkulär kameramodul på baksidan och en fingeravtrycksläsare med Motorola-logotypen. Kameramodulen har dubbla sensorer, en primär 12-megapixel enhet och en annan 5-megapixel djup sensor. För selfies har Lenovo inkluderat en blygsam 8-megapixelsensor på framsidan. Ett 3000 mAh batteri ingår med stöd för snabb laddning.

När det gäller programvara, kör telefonen Android 9.0 Pie ur lådan, om än med några anpassade Motorola-funktioner. Moto G-serien var en fantastisk telefon när den första generationen lanserades, men har tappat sin charm över tiden. Och det är där telefoner som Redmi Note 7 Pro kommer.

Xiaomi-Redmi-Note-7-Pro-13

Den Xiaomi-tillverkade Redmi Note 7 Pro är en imponerande mid-ranger och är bättre utrustad än Moto G7. Den har en 6,3-tums full-HD + -skärm och ett vattendroppskår, liknande G7. Men det är där likheterna slutar. Telefonen drivs av en mycket kraftfullare och effektivare Snapdragon 675-chipset. Du kan ha upp till 6 GB RAM-minne och 128 GB internt lagringsutrymme till samma pris som Moto G7. Enheten har ett större 4000 mAh batteri och stöder Quick Charge 4 av Qualcomm.

Xiaomi-Redmi-Note-7-Pro-18

Kommer till kamerorna har Redmi Note 7 Pro också en dubbla bakre kamerainställning, men en mycket bättre. Det får en primär 48-megapixelsensor, som tar högupplösta foton och gör ett bra jobb i svagt ljus också. Denna monstergivare är ihopkopplad med en djupavkänningsenhet på 5 megapixlar som används för porträttfotografering. En 13-megapixelsensor är tillgänglig för selfies och telefonen körs på Android 9.0 Pie med MIUI 10 på toppen.

Sammanfattningsvis är Redmi Note 7 Pro definitivt ett bättre köp än Moto G7. För samma pengar kan du ha mer RAM, mer intern lagring, en bättre kamerainställning och ett större batteri. Du bestämmer!