Moto G8 visar visa trippel bakre kamera, frÀmre kamera pÄ displayen, men kan starta under nytt namn

Moto G8 visar visa trippel bakre kamera, frÀmre kamera pÄ displayen, men kan starta under nytt namn

“Den ryktade Moto G8 spekuleras nu i att lansera under ett annat namn, tippat för att vara Moto P30 Note.”

Motorolas G-serien av telefoner har alltid varit populÀra inom mellanklassegmentet, med företaget som just har introducerat Moto G7-kÀrleken till enheter internationellt. Nu, rapporter om Moto nÀsta generations G-serien enhet, Moto G8, redan dyker upp online. PopulÀra tipster @OnLeaks har samarbetat med PriceBaba för att skapa 360-graders renderingar av den pÄstÄdda smarttelefonen, vilket ger oss en första glimt av hur enheten kan forma sig för att se ut.

Moto G8 render - i text 1Men sedan publicering av renderingen har OnLeaks vidare avslöjat att enheten i frÄga kanske inte heter Moto G8. IstÀllet kan telefonen sluta starta som Motorola P30 Power eller P30 Note. Det Àr Ànnu inte klart om Moto sÄ smÄningom kommer att lansera en annorlunda konfigurerad enhet som efterföljaren till Moto G7, men frÄn och med nu Àr namngivningen fortfarande en frÄga om enbart spekulation.

Enligt de publicerade renderingarna verkar Moto G8 vara mycket lik vad vi har sett om Motorola One Vision. Mid-range-smarttelefonen verkar vara instÀlld pÄ att fÄ en helskÀrmsdesign, som vi förvÀntar oss att se pÄ de flesta enheter. Om Motorola bestÀmmer sig för att starta den före One Vision kan det bli den första telefonen frÄn det LenovoÀgda företaget som har en frontkamera pÄ skÀrmen. SkÀrmen förvÀntas vara 6,2 tum stor, vilket ocksÄ Àr samma skÀrmstorlek som One Vision sÀgs komma med. Moto G8 har sannolikt HD + skÀrmupplösning.

Moto G8 render - i text 2PÄ baksidan visar renderingen en tredubbel kamerainstÀllning, som sÀgs ha en 12MP primÀr sensor. En dubbel-LED-blixt Àr ocksÄ synlig pÄ baksidan. NÀr det gÀller knappar och portar har renderingen avslöjat en USB-C-port lÀngst ner, medan strömbrytaren och volymvippan Àr placerade till höger. Till vÀnster ingÄr SIM-facket, medan den övre kanten rymmer en 3,5 mm hörlursport. PÄ baksidan Àr Motorola-logotypen inbÀddad i fingeravtryckssensorn, vilket liknar de mönster vi har sett frÄn företaget nyligen.

Moto G8 render - i text 3

PriceBaba sÀger vidare att vi ocksÄ kan förvÀnta oss en kraftfullare variant av telefonen. Om det hÀnder kan vi förvÀnta oss en högre skÀrmupplösning, medan den övergripande designen bör vara densamma. FrÄn och med nu ÄterstÄr det dock att se under vilket namn denna smartphone kommer att lanseras.