Moto Z3 5G mod i bilder: framtiden för internet buntad i ett plastfodral

Moto Z3 5G mod i bilder: framtiden för internet buntad i ett plastfodral

“En nĂ€rmare titt pĂ„ 5G Moto Mod”

PÄ Lenovos monter i MWC Barcelona snubblade jag pÄ en ganska intressant Moto-mod för företagets flaggskepp, Moto Z3-smarttelefonen. För de oinvigda Àr Moto-mods modulÀra tillbehör som hakar fast i olika Motorola Z-smartphones för att ge dem överlÀgset ljud, lÀngre batteritid och mycket mer. Modet i frÄga Àr dock en 5G-mod som nÀr den anvÀnds i omrÄden med 5G-tÀckning tar över Z3: s 4G-nÀtverksfunktioner och gör det möjligt för köpare att utnyttja ultra-snabba 5G-internethastigheter.

Moto Z3 5G mod första intryck03

Specifikt kommer Moto mod 5G med ett Qualcomm X50 5G-modem som drivs av, vÀnta pÄ det, en Snapdragon 855-processor. SÄ, i ett nötskal, med Moto Mod 5G slÀppt pÄ Z3, har du en Snapdragon 835-baserad smartphone som anvÀnder ett Snapdragon 855-chip för att förbÀttra sina nÀtverksfunktioner. Hur coolt Àr inte det? TyvÀrr kan du inte anvÀnda den nyare processorn för att köra smarttelefonen eftersom SD 855-chipet endast tjÀnar ett syfte som Àr att driva modemet.

Moto Z3 5G mod första intryck01

PÄ nÀtverkssidan kommer 5G Mod med totalt tio antenner, varav fyra har till uppgift att hantera millimetervÄgfrekvenser. Anledningen Àr att 5G-spektrumet förvÀntas anvÀnda EHF eller extremt höga frekvenser som mmvÄgor. Modet kommer till och med med sitt eget 2.000 mAh batteri och dÀrför behöver du inte oroa dig för att det drÀnerar enhetens cell.

Moto Z3 5G mod första intryck02Följaktligen kommer köpare med potentiellt en tre Är gammal smartphone att kunna utnyttja de bÀsta hastigheterna pÄ sin telefon. För att göra saken Ànnu mer intressant arbetar Motorola enligt uppgift för att göra modet bakÄtkompatibelt och planerar att snart meddela stöd för Moto Z2. Det finns till och med samtal om att företaget erbjuder 5G mod för Moto Z1!

Det kommer att bli intressant att se hur Motorolas plan spelas ut lĂ€ngs linjen. Än sĂ„ lĂ€nge, njut av företagets Moto Mod i galleriet bifogat.