Moto Z4 med 6,4-tums OLED-skärm, Snapdragon 675 och Moto Mod-stöd blir officiellt

Moto Z4 med 6,4-tums OLED-skärm, Snapdragon 675 och Moto Mod-stöd blir officiellt

“Lenovo har prissatt den nyaste Z-serien mellansmartphone till 499 $ i USA”

Moto Z4 har äntligen tillkännagivits av Motorola. Vi visste redan hur det ser ut och alla specifikationer bekräftades också på en ny lista på Amazon. Nu har företaget officiellt lanserat den nya Z-serien smartphone och tillkännagav också den amerikanska prissättningen. Moto Z4 är en mid-range enhet som stöder 5G via 5G Moto Mod.

Moto Z4-pris

Motorola har för närvarande lanserat Moto Z4 i USA i samarbete med Verizon, men det kommer snart att finnas tillgängligt från andra operatörer och i fler regioner över hela världen. Flash Grey-varianten av telefonen kommer att säljas den 13 juni. Verizon-användare som registrerar sig för nya aktiveringar kan köpa Moto Z4 för 240 dollar på kontrakt. Den olåsta versionen kommer att finnas tillgänglig för $ 499 via Best Buy, Amazon.com och B&H Photo. Försäljningen börjar den 6 juni.

Telefonen kommer att levereras med Moto 360 Camera mod. 5G Moto Mod kommer att finnas tillgänglig via Verizon för 199 dollar under en begränsad tid. Det finns ingen information om tillgängligheten av telefonen i andra regioner, inklusive Indien.

Skärmdump 30-05-2019 kl. 19.28.29

Specifikationer för Moto Z4

Specifikationerna för Moto Z4 är desamma som vi såg på den senaste Amazon-listan. Telefonen levereras med en 6,4-tums OLED-skärm med Full HD + -upplösning och en droppskärning högst upp. Detta är den första smarttelefonen i Moto Z-serien som har en fingeravtrycksläsare på skärmen. Det finns också ett hörlursuttag på telefonen. Inuti drivs Moto Z4 av Snapdragon 675-processor, som är kopplad till upp till 4 GB RAM och 128 GB lagringsutrymme. En microSD-kortplats finns också för lagringsutvidgning.

När det gäller kameror finns det en enda 48-megapixelsensor på baksidan och en 25-megapixels selfie-kamera. Ett 3600 mAh batteri håller lamporna tända och stöder Motorolas snabbladdning av Turbo Power. Enligt företaget ska batteriet ge upp till två dagars batteritid. Det finns en USB Type-C-port längst ner och en 16-stifts Moto mod-kontakt på baksidan. Telefonen kör Android 9.0 Pie ur lådan.