Motorola bekrÀftar enligt uppgift Razr-vikbar smartphone-lansering i mitten av 2019

Motorola bekrÀftar enligt uppgift Razr-vikbar smartphone-lansering i mitten av 2019

“Motorolas globala vice vd för produkt, Dan Dery, har bekrĂ€ftat att företaget verkligen kommer att lansera en hopfĂ€llbar smartphone inom de nĂ€rmaste mĂ„naderna.”

Motorola har ryktats arbeta pÄ en hopfÀllbar smartphone ett tag. Nu, enligt rapporter frÄn Engadget och Cnet, en företagsrepresentant har praktiskt taget bekrÀftat planer pÄ att lansera en hopfÀllbar smartphone inom de nÀrmaste mÄnaderna. Företagets globala vice vd för produkt, Dan Dery, pratade med Engadget lÄngt, vilket indirekt bekrÀftar att Motos hopfÀllbara smartphone snart kommer att lanseras.

Även om han inte har gett nĂ„gon bokstavlig bekrĂ€ftelse pĂ„ hur enheten kommer att se ut, har han sagt att det sĂ€kert kommer att skilja sig frĂ„n vad Samsung och Huawei redan har presenterat. Vi pĂ„ 91mobiler hade tidigare upptĂ€ckt en Motorola-patentansökan som avslöjade en vikbar smartphone med stylingen av den ikoniska Moto Razr. Medan vi inte har sett nĂ„gon levande bild eller Ă„tergivning av denna pĂ„stĂ„dda hopfĂ€llbara smartphone hittills, antas Motorola till stor del spela nostalgi-kortet genom att Ă„terföra en enastĂ„ende ikonisk design med den nyĂ„ldrade tekniken för vikbara skĂ€rmar.

Motorola razr-telefon

Derys bekrĂ€ftelse av den förestĂ„ende lanseringen av den hopfĂ€llbara Moto-smarttelefonen bekrĂ€ftades ytterligare, eftersom han uppgav att Motorola “inte har för avsikt att komma senare Ă€n alla andra pĂ„ marknaden.” Detta kopplar den möjliga lanseringen av en Android-driven Moto Razr med en hopfĂ€llbar skĂ€rm nĂ„gon gĂ„ng i sommar, vilket Ă€r nĂ€r Samsung och Huaweis vikbara smartphones kommer att sĂ€ljas. Till skillnad frĂ„n formfaktorn med tvĂ„ skĂ€rmar som Samsung och Huawei har gĂ„tt efter, kommer Moto: s implementering att lĂ„ta dig fĂ€lla ner din skĂ€rm i hĂ€lften, med möjlighet till ett clamshell-exteriör med en integrerad sekundĂ€r skĂ€rm.

Denna design kommer att göra enheten extremt kompakt och skydda skÀrmen frÄn repor och eventuella fackskador. Motorolas ikoniska Moto Razr var en av de mest framgÄngsrika mobiltelefonerna genom tiderna och hade sÄlt över 50 miljoner enheter inom tvÄ Är efter lanseringen. Det var en av de mest premiumenheterna genom tiderna, och att bÀra en Razr gjorde samma avsiktsförklaring som Apples iPhones har tillhandahÄllit pÄ senare tid. Om designen verkligen gör comeback blir det intressant att se hur den tas emot i dagens ganska trÄkiga marknad för smartphone-design.

Motorola RAZR 2019

Motorola sĂ€gs ocksĂ„ arbeta med en unik design med dubbla gĂ„ngjĂ€rn som viks en stor bildskĂ€rm till en “Z” -formation, vilket gör att en tredjedel av skĂ€rmen fungerar som en smartphone. Denna design skulle ge den extra funktionaliteten hos en smartphone som fungerar som en surfplatta, vilket Ă€r vad de flesta OEM-tillverkare verkar rikta in sig pĂ„. Det hĂ€r formatet Ă€r dock osannolikt att det kommer att lanseras först frĂ„n Motorolas stall. Ryktfabriken har ocksĂ„ identifierat en prislapp pĂ„ 1 500 dollar (cirka 1 068 Rs) för den kommande fĂ€llbara smarttelefonen Moto Razr, vilket Ă€r i linje med vad andra OEM-företag erbjuder.