Motorola One Action med 6,3-tums skÀrm och 3 500 mAh-batteri fÄr FCC-certifiering

Motorola One Action med 6,3-tums skÀrm och 3 500 mAh-batteri fÄr FCC-certifiering

“TvĂ„ varianter av den kommande Motorola One Action har certifierats av FCC”

För bara ett par dagar sedan, 91mobiler avslöjade exklusivt de fullstÀndiga specifikationerna för den kommande Motorola One Action-smarttelefonen. Specifikationerna indikerade att handenheten kommer som ett mellanklassutbud med en Exynos 9609 SoC och en trippelkamerainstallation pÄ baksidan. Dessutom förde vi dig ocksÄ de första officiella Ätergivningarna av smarttelefonen, som avslöjade dess design. Nu har handenheten just certifierats av Federal Communications Commission, vilket antyder att Motorola planerar att lansera telefonen mycket snart.

Den pÄstÄdda Motorola One Action har fÄtt FCC certifiering för modellnummer XT2013-1 och XT2013-2. Listan antyder att handenheten kommer att drivas av ett 3 500 mAh batteri, vilket Àr i linje med vÄr tidigare rapport. Handenheten mÀter diagonalt 169 mm, vilket antyder att enheten kommer att ha en 6,3-tums skÀrm, precis som vi rapporterade. De FCC certifiering har inte avslöjat nÄgot annat om enheten, men det indikerar mot en lansering inom en snar framtid.

Motorola One Action renderar

Enligt vÄr kÀlla kommer Motorola One Action att ha en 6,3-tums skÀrm med en upplösning pÄ 2 520 x 1 080 pixlar. Samsung Exynos 9609 SoC ombord kommer att paras ihop med en Mali G72 GPU. Handenheten kommer i 3 GB och 4 GB RAM-varianter och 32 GB, 64 GB och 128 GB lagringsmodeller. PÄ baksidan har du en 12,6 MP primÀr snapper, men information om de andra tvÄ sensorerna Àr inte tillgÀnglig för tillfÀllet. För selfies kommer handenheten att ha en liknande 12.6MP-skytt.

Motorola One Action förvÀntas vara ett Android One-erbjudande och kommer att starta vanilj Android Pie ur lÄdan. Handenheten har en hÄlskÀrm och en bakmonterad fingeravtryckssensor. Slutligen vet vi att telefonen kommer att finnas tillgÀnglig i blÄ och guldfÀrgsvarianter, Àven om fler alternativ ocksÄ kan vara pÄ gÄng.