Motorola One Actions nya lÀckta render visar telefonens blÄ nyans

Motorola One Actions nya lÀckta render visar telefonens blÄ nyans

“The One Action förvĂ€ntas vara en mellantelefon med en hĂ„lskĂ€rm och en trippel bakre kamera”

Tidigare i Är presenterades Motorola One Vision som företagets första smartphone som erbjuder en hÄlskÀrm samt en Samsung Exynos 9609-processor. Nu arbetar Motorola med ytterligare en Exynos 9609-chipsetdriven telefon som heter Motorola One Action. Nyligen avslöjade vi exklusivt de fullstÀndiga specifikationerna för den kommande telefonen, bortsett frÄn den första pressÄtergivningen av densamma som visade sin vita variant. Nu, folk över pÄ Android-rubriker har lÀckt ut en annan pressbild av enheten som kan ses med en blÄ yta.

Motorola One Action Blue

Motorola One Actions nya pressĂ„tergivning ser lite ut som Sapphire Gradient-fĂ€rgvarianten av One Vision. Även om det verkar vara lite mörkare och kĂ€llan hĂ€vdar att det kommer att bli mĂ€rkt “Denim Grey”. I synnerhet visar tryckĂ„tergivningen ocksĂ„ att telefonen kommer med ett 3,5 mm hörlursuttag och en mikrofon pĂ„ överkanten. Som vi rapporterade tidigare kommer det ocksĂ„ att finnas en guldfĂ€rgmodell pĂ„ smarttelefonen.

Som du kan se frÄn bilden ovan kommer One Action att ha en hÄlskÀrm, tre bakre kameror och en bakmonterad fingeravtryckssensor. Telefonens strömbrytare och volymvippan kan ses pÄ höger sida, medan den vÀnstra sidan innehÄller SIM-kortfacket. LÀngst ner kommer handenheten att ha en högtalare, en USB Type-C-port och en annan mikrofon.

Motorola One Action renderar

NÀr vi pratar om specifikationerna föreslÄr vÄr kÀlla att Motorola One Action kommer att ha en 6,3-tums skÀrm med en upplösning pÄ 2 520 x 1 080 pixlar. Smarttelefonen kommer enligt uppgift i 3 GB och 4 GB RAM-varianter och 32 GB, 64 GB och 128 GB lagringsalternativ. För avbildning kommer det att finnas en primÀr snapper pÄ 12,6 MP, men information om de andra tvÄ sensorerna Àr för nÀrvarande under gardinen. PÄ framsidan kommer det att finnas en liknande 12.6MP-skytt. Ett batteri pÄ 3 500 mAh har tippats för att hÄlla hela showen igÄng.

Relaterad lÀsning: Motorola One Vision lanserades i Indien

FrÄn och med nu finns det inget ord nÀr varumÀrket planerar att lansera Motorola One Action. Telefonen certifierades dock nyligen av FCC, vilket föreslÄr en överhÀngande lansering inom en snar framtid.