Motorola One Power-priset i Indien sjönk till 12999 Rs

Motorola One Power-priset i Indien sjönk till 12999 Rs

“The One Power √§r ett mellanklassutbud med en 6,2-tums sk√§rm och Snapdragon 636 SoC”

Förra året i september lanserade Motorola One Power (recension) i Indien som sitt första Android One-baserade erbjudande i landet. Telefonen släpptes till en prislapp på 15999 Rs. Ett par månader efter lanseringen tappade företaget handenhetens pris med 1000 Rs. Nu har varumärket tillkännagett ännu en prisnedgång på 2000 Rs på enheten i landet.

motorola_one_power_review_design4

Motorola One Power säljs nu på Flipkart för 12999 Rs efter att priset har sänkts med 2000 Rs. Dessutom erbjuder e-skräddaren 10 procent direkt rabatt till dem som gör köpet med ett Axis bankkredit- eller bankkort. Noterbart att Axis Bank Buzz-kreditkortsanvändare får ytterligare en rabatt på fem procent. De som köper handenheten på EMI får också ytterligare Rs 250 rabatt med ett Axis Bank Buzz-kreditkort.

För att komma ihåg är Motorola One Power ett mellanklassutbud med ett skår ovanför skärmen. Telefonen har en 6,2-tums full HD + -skärm med bildförhållandet 19: 9. Driva handenheten är Qualcomm Snapdragon 636-processorn, med hjälp av 4 GB RAM och 64 GB inbyggt lagringsutrymme. För avbildning har enheten en 16-megapixel primär kamera på baksidan, med hjälp av en 5-megapixel sekundär snapper. För selfies finns det en 12MP-kamera på framsidan.

motorola_one_power_review_design2

När det gäller anslutning har One Power dubbla SIM-kortplatser, 4G LTE, Wi-Fi, Bluetooth och A-GPS med GLONASS. Designmässigt har smarttelefonen en förstklassig metallkroppsdesign med ett lager av Cornings Gorilla Glass ovanpå skärmen. Det finns också en fingeravtryckssensor på baksidan av säkerhetsskäl. Telefonen lanserades med Android 8.1 Oreo, men har nu uppgraderats till 9.0 Pie. Att driva handenheten är ett kraftigt 5.000 mAh batteri som stöder snabb laddningsteknik Turbo Power. Slutligen erbjuds telefonen i en enda svart färg. Med tanke på lanseringen av Motorola One Vision India är planerad till 20 juni, tyder det på att varumärket tydligt gör plats för den kommande handenheten.