Motorola One Power ser ut precis som iPhone X förutom att det inte är det

Avatar for Amnah Fawad

Motorola One Power kan se ut som iPhone X men bara vid första anblicken.

Motorola avslöjade att det kommer att introducera två nya telefoner som påfallande liknar iPhone X. Båda telefonerna, dvs Motorola One och Motorola One Power lanserades precis och folk har börjat inse att telefonerna liknar iPhone X enligt hype.
Motorola One och One Power är Android One-telefoner och är några av de telefoner som kommer att ha Android Pie strax efter släppet.
Eftersom Motorola har liknande telefoner med lite olika specifikationer för olika länder runt om i världen kommer vi att prata om de grundläggande funktionerna som är gemensamma för alla. Företaget har ställt in olika tillgänglighetsdatum för olika länder och tyvärr ingår USA ännu inte i listan över initialmarknader.

Funktioner

Låt oss gräva i detaljerna lite och ta reda på om iPhone X lookalike lever upp till sin hype eller inte. Här är vad vi hittills vet:

Skärmen

Båda telefonerna har en skärmad skärm med ett bildförhållande på 19: 9 och är böjda runt kanterna. Dess 6,2 helskärms HD-skärm får dig inte ens att tänka som att det är iPhone X en sekund. Telefonen har en 720p-panel med bättre upplösning och positionering. Telefonerna har sina långsträckta kameraskydd i det övre vänstra hörnet. Ramen runt telefonen ser solid ut.

Dessutom har telefonen Gorilla Glass 2.5 på fram- och baksidan. Telefonen består av metall med en matt yta. Telefonen ger känslan av en billig telefon som är en bummel.
Motorola One Power

Batteri-liv

Motorola One Power har ett robust 5000 mAh batteri som faktiskt känns tungt. Detta gör självklart telefonen tyngre att bära hela tiden. Om du vill ha en telefon som har ett solidt batteri och tar upp lite extra vikt i det kommer Motorola inte att vara ett dåligt val.

Kamera

Telefonerna har ett dubbelt bakre kamerasystem med Motorola One som har två 13-megapixelsensorer. Dess främre kamera har 8 megapixlar. Motorola One Power har 16 megapixel respektive 5 megapixel sensorer respektive sekundära sensorer.
Motorola One Power
Motorola One Power
Den har en frontkamera på 12 megapixlar. Det är din genomsnittliga telefonkamera som inte ens är nära iPhone Xs. Om du vill ha en bra kameratelefon får du bättre kameratelefoner i samma prisklass.

Specifikationer

2-tums HD + LCD Max vision panel Octa-core Qualcomm Snapdragon 636 SoC med Adreno 509 GPU 4G LTE, Bluetooth v5.0, Wi-Fi 802.11ac, USB Type-C 64 GB lagringskapacitet med upp till 256 GB utbyggbart lagringsutrymme. 4 GB RAM 4K videoinspelning Delad skärm multitasking TurboCharge snabb laddning

En budget iPhone X

Med tanke på de många likheterna med iPhone X är telefonen faktiskt budgetvänlig. Maskinvaran är dock enklare än iPhone X men då är inte allt iPhone Xs kopia. Intressant, om vi tittar på de senaste mellantelefonerna från Motorola är det bara Android One som tydligt skiljer de två nya telefonerna från de tidigare.
Motorola One Power

Pris och släpp

Motorola One Power beräknas kosta cirka 299 euro i Europa, Latinamerika, Asien och Stillahavsområdet och olika andra marknader. Företaget säger att telefonen kommer att släppas under de kommande månaderna. Källor säger att telefonen kommer att släppas tidigare i Indien men vi vet fortfarande inte priset för den indiska marknaden.

Slutord

Allt som allt är Motorola One Power en snygg telefon med ett fast batteri. Med tanke på priset tror vi att telefonen erbjuder en rimlig mängd funktioner. Dessutom kommer den att uppdateras till Android Pie i år vilket är ett stort plus.
Telefonen är inte riktigt iPhone X: s lookalike och har mycket att uppnå för att faktiskt se ut som den. Det finns fortfarande ett hörlursuttag och laddningen har fortfarande inte gjort det helt trådlöst än.
Dessa nya telefoner från Motorola är en del av Googles Android One-program. Detta program är speciellt utformat för regelbundna säkerhetsuppdateringar. Företaget säger att det kommer att tillhandahålla tre hela år av säkerhetsuppdateringar och minst två OS-uppdateringar.
Vidare, om du är en sucker för bra kameratelefoner kanske du vill överväga andra telefoner i samma prisklass som den här. Men för en mellantelefon är den här värt att kolla in.
Fortsätt besöka oss för fler uppdateringar!