Motorola One Pro pressrender visar fyra bakre kameror, vattendroppskår och mer

Motorola One Pro pressrender visar fyra bakre kameror, vattendroppskår och mer

“Motorola One Pro f√∂rv√§ntas vara ett avancerat erbjudande med ett vattendroppsk√§r och en fingeravtryckssensor p√• sk√§rmen”

Lenovo-ägda Motorola arbetar enligt uppgift med ytterligare två smartphones i en serie som sägs komma fram som Motorola One Action och One Pro. Den förstnämnda förväntas vara företagets första handenhet två med en trippelkamerainställning på baksidan, vilket indikeras av våra exklusiva pressrender på telefonen. Nu har några pressbilder av den påstådda Motorola One Pro-smarttelefonen också läckt ut på interwebs, vilket tyder på att detta kan vara märkets första fyrhjulingskamera.

Motorola One Pro press render

Som du kan se på bilderna kan Motorola One Pro ha en stor kameramodul på baksidan som rymmer de fyra primära kamerorna samt Motorola-märket. Kamerorna kommer att placeras i två till två inställningar i två rader. Rendering föreslår också att handenheten kommer att ha en 48MP primär kamera på baksidan, och kommer att ha dubbel optisk bildstabilisering. Moto-märket verkar inte ha en fingeravtryckssensor, så vi kan anta att den kan placeras under skärmen på smarttelefonen. Renderna indikerar att handenheten kommer att finnas i mörka lila, svarta och mörkbruna nyanser.

Dessutom visar press renderingen att Motorola One Pro kommer att ha ett vattendroppskär ovanför skärmen som kommer att rymma en enda selfie-kamera. Handenheten har smala ramar på sidorna och ovanpå och en tunn haka. Telefonens ström- och volymvippor är placerade på höger sida, medan botten har ett 3,5 mm hörlursuttag, en USB Type-C-port och en mikrofon.

Motorola One Pro tryck render 1

Enligt en tidigare rapport från samma källa kommer One Pro att ha en 6,2-tums skärm. Telefonen kommer att mäta lite tjocka 9,8 mm runt midjan inklusive kamerabumpen. Luren på SIM-kortet placeras på toppen.

Tyvärr finns inga andra detaljer om specifikationerna för Motorola One Pro tillgängliga för tillfället. Det finns inget ord när exakt varumärket planerar att avslöja smarttelefonen.