Motorola One Vision certifieras av BIS i Indien före avtäckningen

Motorola One Vision certifieras av BIS i Indien före avtäckningen

“The One Vision s√§gs vara varum√§rkets f√∂rsta erbjudande med en h√•lsk√§rm”

Motorolas kommande smartphone i One-serien, One Vision, har varit föremål för ett antal läckor och rapporter nyligen. Det ryktas att telefonen officiellt presenteras vid ett evenemang i Brasilien den 15 maj. Innan avslöjandet har smarttelefonen redan certifierats av flera tillsynsmyndigheter som FCC, Bluetooth SIG, Wi-Fi Alliance, och NBTC i Thailand. Nu har handenheten fått nicket från ännu en certifieringsbyrå.

Motorola One Vision BIS-certifiering

Motorola One Vision har nu certifierats av BIS (Beauro of Indian Standards). På certifieringsbyråns webbplats har telefonen fått godkännandet under modellnumret XT1970-3. Speciellt certifierades enheten av andra byråer tidigare under samma nummer. Tyvärr har certifieringen inte avslöjat några specifikationer för handenheten. Det pekar dock mot lanseringen av telefonen i landet snart.

Motorola One Vision ryktas vara företagets första smartphone för att flagga med en hålskärm. Det kommer särskilt att vara leverantörens första handenhet som drivs av Samsungs Exynos-chipset. Handenheten sägs anlända med mellanklass Exynos 9610, som är en oktokärna SoC som är byggd med 10 nm FinFET-tillverkningsprocess. Chipset har fyra 2,3 GHz Cortex-A73-kärnor och fyra Cortex-A53-kärnor klockade till 1,6 GHz.

Motorola P40 fram

Om vi ‚Äč‚Äčtalar om de andra specifikationerna, om rapporterna ska tros, kommer One Vision att ha en 6,2-tums sk√§rm med en uppl√∂sning p√• 2 520 x 1 080 pixlar och det h√∂gre f√∂rv√§ntningsf√∂rh√•llandet p√• 21: 9. Handenheten f√∂rv√§ntas vara utrustad med 4 GB RAM och 128 GB lagringsutrymme. Det kan ocks√• finnas n√•gra andra minnesvarianter. Programvarusm√§ssigt kan vi f√∂rv√§nta oss att handenheten startar vanilj Android Pie ur l√•dan med de vanliga Motorola-f√∂rb√§ttringarna.

Om man ska tro på rapporterna kommer en av de största höjdpunkterna i Motorola One Vision att vara en primärkamera på 48 megapixlar på baksidan. Telefonen sägs erbjuda Video 3D HDR, alternativ för lång exponering för bättre fotografering i svagt ljus och en sekundär snapper på baksidan. Slutligen tyder rykten på att One Vision kommer att få en bakmonterad fingeravtryckssensor och ett 3,550 mAh batteri med snabb laddning.

Moto-P40-5K4

Enligt rapporterna kunde Motorola också lansera One Action-smarttelefonen tillsammans med One Vision den 15 maj. Det är inte klart om Moto Z4 också kommer att presenteras samtidigt. Bara tiden kommer att visa, så håll ögonen öppna.