Motorola One Vision fÄr NBTC-certifiering, kan lanseras snart

Motorola One Vision fÄr NBTC-certifiering, kan lanseras snart

”Motorola One Vision-smarttelefonen med modellnummer XT1970-3 har setts pĂ„ NBTC-webbplatsen”

Den ryktade Motorola One Vision-smarttelefonen har fÄtt certifiering frÄn Thailands NBTC. Detta kommer bara nÄgra dagar efter att smarttelefonen sÄgs pÄ Bluetooth SIG-certifieringswebbplatsen. Innan dess hade Motorola One Vision visat sig pÄ Google ARCore-webbplatsen och besökte FCC. För de som inte Àr medvetna sÀgs den kommande Motorola One Vision vara företagets första handenhet med en hÄlskÀrm och en 48-megapixel primÀr kamerasensor pÄ baksidan. Eftersom enheten visas pÄ sÄ mÄnga certifieringswebbplatser pÄ kort tid Àr det troligt att den officiella lanseringen inte Àr för lÄngt borta.

motorola en vision nbtc

Att komma tillbaka till Motorola One Vision NBTC-listan, det finns inte mycket information att hĂ€mta frĂ„n. Det nĂ€mner dock handenheten med modellnumret XT1970-3 – detta hade tidigare dykt upp pĂ„ Bluetooth SIG-listan, tillsammans med fyra andra modellnummer. Den listan hade beskrivit handenheten som “Motorola One Vision superradmodell med Android P-programvara.” Det finns dock ingen klarhet angĂ„ende antalet SIM-kort som stöds och den marknad det Ă€r pĂ„ vĂ€g till. De andra fyra modellerna var dock detaljerade med SIM-kortkonfigurationen och lanseringsmarknaderna.

Motorola P40

Motorola One Vision-renderingen har visat att handenheten kommer med en 6,2-tums HD + hÄlskÀrm för att hysa selfie-kameran; selfie-kamerahÄlet visas placeras i det övre vÀnstra hörnet. Smarttelefonen sÀgs drivas av Exynos 9610 SoC, stöds av 6 GB RAM och Mali G72 GPU. Det kommer enligt uppgift med upp till 128 GB intern lagring, Android 9 Pie-programvara, 3 500 mAh batteri med 18 W snabbladdningsstöd. Renders har visat att det kommer att ha dubbla kameror pÄ baksidan, med rykten som pekar mot en 48-megapixel primÀr sensor. Det sÀgs vara den globala versionen av den kommande Motorola P40-smarttelefonen.

[Previous Story]Apple i samtal med LIDAR-sensorleverantörer för sitt autonoma bilprojekt: Rapport

[Next Story]Nintendo Switch mindre och mer bÀrbar version kan lanseras senare i Är: Rapport