Motorola One Vision India-lansering bekrÀftades för 20 juni tack vare ny teaser

Motorola One Vision India-lansering bekrÀftades för 20 juni tack vare ny teaser

“Motorola One Vision Ă€r ett mellanklassutbud med en 6,3-tums FHD + -skĂ€rm och en Exynos 9609 SoC”

Tidigare denna mĂ„nad skickade Motorola inbjudningar till ett produktlanseringsevenemang som Ă€r planerat till 20 juni i Indien. Inbjudan nĂ€mnde inte enhetens namn och lĂ€ste bara att varumĂ€rket kommer att lansera ”en annan premiumenhet” i landet vid evenemanget. Men nu har företaget slĂ€ppt en teaser för den kommande produkten som bekrĂ€ftar att Motorola One Vision verkligen kommer att lanseras i landet den 20 juni.

LÄt oss gÄ ett steg framÄt med ett bredare perspektiv! Gör dig redo att uppleva #ANewVision. Tagga din binge-watch-partner som behöver se detta nu! pic.twitter.com/FhhlLWFGQe

– Motorola Indien (@motorolaindia) 10 juni 2019

I teasern har Motorola inte tydligt nÀmnt att det kommer att slÀppa Motorola One Vision i Indien. Emellertid har teasern en kontur av telefonen som markerar stanshÄlsskÀrmen. För nÀrvarande Àr One Vision den enda smarttelefonen frÄn företaget med en sÄdan design, sÄ vi Àr ganska sÀkra pÄ att det hÀr Àr nÀsta telefon som kommer till landet den 20 juni.

Motorola One Vision

För oinitierade lanserades Motorola One Vision förra mÄnaden. Telefonen har en 6,3-tums skÀrm med full HD + -upplösning och ett bildförhÄllande pÄ 21: 9. Smarttelefonen levereras med en 2,2 GHz oktakÀrnig Exynos 9609-processor, Ätföljd av 4 GB RAM och 128 GB lagringsutrymme, vilket kan utökas ytterligare upp till 512 GB genom att sÀtta i ett microSD-kort. MjukvarumÀssigt startar handenheten Android 9 Pie och har funktioner som Digital Wellbeing.

I kameravdelningen erbjuder Motorola One Vision en primÀrkamera pÄ 48 megapixel, med hjÀlp av en djupgivare pÄ 5 megapixlar. Telefonens huvudkamera har en variabel blÀndare pÄ f / 1,7 till f / 2,2. För selfies och videosamtal har handenheten en 25-megapixel-shooter som har en blÀndare pÄ f / 2.0. Anslutningsalternativen inkluderar 4G LTE, Wi-Fi, Bluetooth 5.0, en USB Type-C-port, NFC, GPS och dubbla SIM-kortplatser. Ett 3 500 mAh batteri med TurboPower snabb laddningsteknik hÄller hela paketet vid liv.

Handenheten lanserades för 299 € (23 500). Medan varumĂ€rket Ă€nnu inte avslöjar Motorola One Vision-priset för Indien, kommer det sannolikt att kosta cirka 25 000 Rs i landet.