Motorola One Vision kan lanseras i Kina som Motorola P50

Motorola One Vision kan lanseras i Kina som Motorola P50

“Motorola P50 kan vara en variant av One Vision för den kinesiska marknaden”

Lenovo-Àgda Motorola presenterade nyligen sin senaste mellanklass-smartphone som heter Motorola One Vision. Telefonen anlÀnde som företagets första handenhet med en hÄlskÀrm och en 48-megapixel primÀr kamera. Nu har varumÀrket meddelat att det kommer att slÀppa en ny enhet som kallas Motorola P50 pÄ sin hemmamarknad i Kina i juni. Medan sÀljaren inte har bekrÀftat förvÀntas Motorola One Vision lanseras i landet som Motorola P50.

Motorola P50 bjuder in Kina

Teaser-bilden för Motorola P50 visar att telefonen kommer att ha en hÄlselfie-kamera och en bakmonterad fingeravtryckssensor, som kan vara inbÀddad i Motorola-logotypen. Handenhetens design verkar likna Motorola One Vision. Precis som den nya Motorola One-serien, förvÀntas Motorola P50 ocksÄ erbjuda en dubbel primÀr kamerainstÀllning bak, som kommer att placeras vertikalt.

NÀr det gÀller Motorola One Vision erbjuder telefonen en 6,3-tums skÀrm med full HD + -upplösning och 21: 9-bildförhÄllande. Handenheten drivs av en 2,2 GHz oktakÀrnig Exynos 9609-processor, med hjÀlp av 4 GB RAM och 128 GB lagringsutrymme. Enheten stöder microSD-kort upp till 512 GB i storlek för ytterligare minneutvidgning. ProgramvarusmÀssigt startar telefonen vanilj Android 9 Pie och kommer med funktioner som Digital Wellbeing och Google Assistant.

För avbildning har Motorola One Vision en 48-megapixel primÀr kamera med en variabel blÀndare pÄ f / 1,7 till f / 2,2, Ätföljd av en 5-megapixel djupsensor. För selfies har smarttelefonen en 25-megapixelspelare med en blÀndare pÄ f / 2.0. NÀr det gÀller anslutning erbjuder handenheten 4G LTE, Wi-Fi, Bluetooth 5.0, en USB Type-C-port, NFC, GPS och dubbla SIM-kortplatser. Ett 3500 mAh batteri med TurboPower snabb laddningsteknik kompletterar listan med specifikationer.