Motorola One Vision med hÄlskÀrm och 48MP bakre kamera blir officiell

Motorola One Vision med hÄlskÀrm och 48MP bakre kamera blir officiell

“Motorola One Vision markerar ocksĂ„ debut för företagets Night Vision-lĂ€ge som pĂ„stĂ„s erbjuda förbĂ€ttrade foton i svagt ljus”

Motorola har Àntligen lanserat sin One Vision-smartphone, vilket ger ryktfabriken vila. I linje med lÀckage Àr Motorola One Vision varumÀrkets första smartphone med ett hÄl och en 48MP primÀr bakre kamera. Det markerar ocksÄ debut för varumÀrkets Night Vision-lÀge för förbÀttrade svagt ljusfoton, liknande Googles Night Sight. Den nya Motorola One Vision Àr en del av Android One-programmet med lager UI och mjukvarusupport upp till 3 Är.

Motorola One Vision 3

Motorola One Vision-pris

Motorola One Visions ”marknadsföringspris” har faststĂ€llts till 299 € (cirka 23 500 Rs). Den Ă€r redan till salu i Brasilien och kommer att vara klar att börja i morgon i Saudiarabien och Thailand. NĂ€sta vecka Ă€r det pĂ„ vĂ€g till Mexiko och utvalda lĂ€nder i Latinamerika. Företaget sa att det planerar att lansera telefonen i Europa snart och i utvalda lĂ€nder i Asien, Mellanöstern och Australien de nĂ€rmaste mĂ„naderna. Även om det inte finns nĂ„gon information om lanseringen av Motorola One Vision India Ă€n, kan vi förvĂ€nta oss att den kommer till landet om nĂ„gra veckor som övervĂ€ger att ha besökt BIS.

Motorola One Vision-specifikationer

Motorola One Vision har en 6,3-tums skÀrm med 21: 9-bildförhÄllande, full HD + upplösning (1 080 x 2 520 pixlar) och 21: 9 bildförhÄllande. Den kör Android 9 Pie-programvara och drivs av 2,2 GHz oktakÀrniga Exynos 9609-processor. Handenheten levereras med 4 GB RAM-minne och 128 GB intern lagring, med microSD-kortstöd upp till 512 GB. Googles funktioner som Digital Wellbeing och Assistant finns ocksÄ pÄ luren. Handenheten finns i safirblÄ och bronsfÀrger.

Motorola One Vision 2

PĂ„ kamerans framsida fĂ„r Motorola One Vision en 48MP primĂ€r bakre kamera och en 5MP djupavkĂ€nnande lins, med variabel blĂ€ndare pĂ„ f / 1.7 till f / 2.2 och dubbel LED-blixt. PĂ„ framsidan finns en 25MP kamera med f / 2.0 blĂ€ndare för selfies och videosamtal. Företaget sĂ€ger att det nya Night Vision-lĂ€get “lĂ„ter dig ta ljusa, skarpa bilder som visar mer detaljer i mörkare ljusförhĂ„llanden.” Anslutningsfunktionerna pĂ„ handenheten inkluderar 4G LTE, Wi-Fi, Bluetooth 5.0, A-GPS med GLONASS, USB Type-C, 3,5 mm ljuduttag, NFC och dubbelt SIM-stöd (hybrid). Smarttelefonens 3 500 mAh-batteri levereras med TurboCharge-stöd som pĂ„stĂ„s leverera 7 timmars batteritid mot en laddning pĂ„ 15 minuter.