Motorola One Vision med hÄlskÀrm och 48MP primÀr bakre kamera lanserades i Indien

Motorola One Vision med hÄlskÀrm och 48MP primÀr bakre kamera lanserades i Indien

“Motorola One Vision Ă€r varumĂ€rkets första telefon med en hĂ„lskĂ€rm samt en Samsung Exynos-processor”

Förra mĂ„naden presenterade Motorola sin senaste One-serie smartphone som heter One Vision i Brasilien. Idag har företaget lanserat telefonen i Indien. Motorola One Vision Ă€r företagets första smartphone med en hĂ„lskĂ€rm samt en Samsung Exynos-processor. Telefonen Ă€r ett mellanklass Android One-erbjudande med vanilj Android Pie, ett glas bak för en förstklassig överklagande, minimala ramar och en dubbel primĂ€r kamerainstĂ€llning. Det Ă€r en Android One-smartphone, sĂ„ den kommer att fĂ„ uppgraderingar för de kommande tvĂ„ versionerna av Android samt mjukvarusĂ€kerhetsstöd upp till 3 Ă„r. Företaget sa ocksĂ„ att alla enheter i Motorola One Vision som sĂ€ljs i landet kommer att tillverkas inom landet som en del av regeringens “Make in India” -program.

Motorola One Vision 2

Motorola One Vision-pris i Indien

Motorola One Vision-priset i Indien har faststÀllts till 19,999 Rs för det enda alternativet med 4 GB RAM och 128 GB intern lagring. Den kommer att finnas exklusivt tillgÀnglig via Flipkart i Indien och kommer i brons- och safirgradientfÀrger. Den tidigare fÀrgmodellen kommer att sÀljas frÄn 27 juni kl 12, medan den senare kommer att finnas tillgÀnglig de nÀrmaste veckorna.

NÀr det gÀller lanseringserbjudandena erbjuder varumÀrket en cashback pÄ upp till 3750 Rs och ytterligare data upp till 250 GB för Vodafone Idea-anvÀndare. Dessutom finns det en kostnadsfri EMI i sex mÄnader pÄ köp som görs via alla bankkort och kreditkort. Det Àr vÀrt att nÀmna att lanseringserbjudandena endast Àr tillgÀngliga till 4 juli.

Motorola One Vision-specifikationer

Motorola One Vision har ett hÄl lÀngst upp till vÀnster pÄ skÀrmen, som rymmer selfie-kameran. Medan topp- och sidokanterna nÀstan inte finns, har telefonen en tjock haka. PÄ baksidan har enheten en vertikal placerad dubbelkamerainstÀllning, förutom fingeravtryckssensorn i mitten. Bortsett frÄn lagerversionen av Android 9 Pie har telefonen ocksÄ funktioner som Digital Wellbeing och ett Night Vision-lÀge som lÄter dig fÄnga ljusa och skarpa magiker i svagt ljus.

Motorola One Vision

För att gÄ vidare till de andra specifikationerna har Motorola One Vision en 6,3-tums skÀrm med en upplösning pÄ 1 080 x 2 520 pixlar och ett bildförhÄllande pÄ 21: 9 (den enda telefonen i Indien som erbjuder en sÄ hög design). Telefonen drivs av en 2,2 GHz Exynos 9609-processor. Handenheten har 4 GB RAM-minne och 128 GB internt lagringsutrymme, vilket kan ökas ytterligare upp till 512 GB genom att sÀtta i ett microSD-kort. 4D-glasdesign pÄ baksidan och Dolby-tunade högtalare ingÄr ocksÄ i paketet.

För avbildning har Motorola One Vision en 48MP primÀr snapper, Ätföljd av en 5MP djupavkÀnnande kamera. Smarttelefonen har en variabel blÀndare pÄ f / 1.7 till f / 2.2 och en dubbel-LED-blixt pÄ baksidan. PÄ framsidan finns en 25MP-shooter för selfies med en blÀndare pÄ f / 2.0. Anslutningsalternativen inkluderar 4G LTE, Wi-Fi, Bluetooth 5.0, A-GPS med GLONASS, NFC, dubbla SIM-kortplatser, en USB Type-C-port och ett 3,5 mm hörlursuttag. Ett 5.000 mAh batteri med 15 W TurboCharge snabbladdningsstöd kompletterar listan med specifikationer.