Motorola One Vision, Motorola One Action tippade för att vara pÄ gÄng

Motorola One Vision, Motorola One Action tippade för att vara pÄ gÄng

“Motorola One Vision Ă€r möjligen företagets första hĂ„ltagningsdisplay, medan One Action kan ha en trippel bakre kamerainstĂ€llning”

Samsung och Huawei var de allra första tillverkarna som slÀppte hÄlskÀrmar pÄ marknaden. Men som förvÀntat skulle andra tillverkare snart följa med sina egna versioner av produkten och för Motorola, det Àr One Vision. Motorola One Vision följer namngivningsscheman för förra Ärets Motorola One-serie men sÀgs lÀgga till en punch-hole selfie-kamera till mixen, samtidigt som den hÄller sina prisvÀrda rötter. Och den senaste lÀckan av noterade tipster Evan Blass avslöjar att företaget inte har en, eller tvÄ, utan fyra varianter av serien pÄ gÄng.

Motorola One
Motorola One Power
Motorola One Vision
Motorola One Action

– Evan Blass (@evleaks) 17 april 2019

Nu Àr tweeten ganska vag eftersom den inte nÀmner nÄgot annat om de fyra varianterna. Oavsett Àr de fyra modellerna Motorola One, Motorola One Power, Motorola One Vision och Motorola One Action. De tvÄ tidigare Àr redan nÀrvarande i den aktuella serien medan de andra tvÄ Àr nya moniker. Bland alla de fyra Àr det Motorola One Vision som vi vet nÄgot om med tillstÄnd av lÀckt information och CAD-renderingar.

One Vision förvÀntas rymma Exynos 9610 SoC och en 6,2-tums skÀrm med full HD + upplösning. En ryggsÀck med dubbla kameror som innehÄller en primÀrsensor pÄ 48 MP ryktas pÄ baksidan för handenheten. Motorola One Action kan mycket vÀl vara en trippelkamera, antagande frÄn tidigare lÀckta renderingar; detta Àr dock mest ett antagande. Inget annat om enheten Àr kÀnd. Batteriet som drivs med One Vision anses vara ett 3500 mAh juice pack. Förra Ärets Motorola One och One Power fick namnet P30 respektive P30 Note i Kina.

I relaterade nyheter arbetar Motorola ocksĂ„ med en “Night Vision” -funktion för One Vision, Moto G7 Plus-kameran, rapporterade XDA-utvecklare. Det finns lite information om hur den fungerar, men etiketten föreslĂ„r ett fotolĂ€ge med svagt ljus enligt nuvarande trender. Det finns ocksĂ„ en funktion som kallas portrĂ€ttrelighting som lĂ€gger till ett antal effekter som belysning, Color pop, Sunshine och oskĂ€rpa till foton. Funktionen kan ocksĂ„ göra det till Ă€ldre Motorola-telefoner.