Motorola One Vision-pris, bilder lÀckt ut via e-handelslistan timmar före lanseringen

Motorola One Vision-pris, bilder lÀckt ut via e-handelslistan timmar före lanseringen

“Motorola One Vision-specifikationer som nĂ€mns i listan inkluderar en 6,3-tums hĂ„lskĂ€rm, 48MP primĂ€r bakre kamera och 128 GB intern lagring”

Motorola One Vision-smarttelefonen Àr planerad att lanseras idag vid ett evenemang i Brasilien. Timmar före lanseringen har en e-handelslista lÀckt priset samt designen av den kommande smarttelefonen. Listan upprepar Äterigen den hÄltagningsdisplay som andra lÀckor har pekat pÄ och nÀmner nÄgra av specifikationerna för handenheten. Vi behöver bara vÀnta nÄgra timmar till innan Motorola One Vision blir officiell för att se om priset i denna lista Àr korrekt eller helt enkelt en platshÄllare.

Motorola One Vision-pris

Enligt listan pÄ den brasilianska e-handelswebbplatsen Americanas.com.br Àr Motorola One Vision-priset 1 999 BRL. Detta motsvarar ungefÀr Rs 35.000. Detta Àr ganska dyrt för företagets One-serie, som hittills har hÄllit sig fast i det prisvÀrda segmentet. Men dÄ Àr det inte en stor överraskning eftersom handenheten kommer först frÄn Motorola med en hÄlskÀrm och en 48-megapixelkamera pÄ baksidan.

Bilderna som följer med listan visar en design som liknar det vi sett tidigare. Detta inkluderar de jÀmna ramarna pÄ sidorna sÄvÀl som pÄ toppen och en relativt tjockare haka och en utskÀrning i skÀrmen för att hysa selfie-kameran. PÄ baksidan kan vi se dubbla kamerainstÀllningar, dubbla LED-blixt och Motorola-logotypen. En av bilderna visar att handenheten stöder Turbo Power för snabb laddning. Volym- och strömbrytarna Àr placerade pÄ höger kant.

Specifikationerna som nÀmns i listan inkluderar en 6,3-tums skÀrm, 128 GB intern lagring och 48MP + 5MP-kameror pÄ baksidan. Det visas ocksÄ att det stöder dubbla SIM-kort och Android 9 Pie-operativsystem. Listan nÀmner fÀrgen Sapphire Blue, men vi kan förvÀnta oss fler nyanser nÀr enheten blir officiell. Tidigare lÀckor har föreslagit Samsung-tillverkad Exynos 9609-processor, 4 GB RAM, fingeravtryckssensor integrerad i Motorola-logotypen, en 25MP selfie-kamera och ett 3 500 mAh batteri. Handenheten förvÀntas snart lanseras i Indien eftersom den nyligen visades pÄ BIS-webbplatsen.