Motorola One Vision vs Samsung Galaxy M40: pris i Indien och specifikationer jÀmfört

Motorola-One-Vision-unboxing-and-first-impressions-91mobiles-02.jpg

”BĂ„de One Vision och Galaxy M40 Ă€r de mest prisvĂ€rda smartphonesna med hĂ„lskĂ€rmar. LĂ„t oss se hur de staplar mot varandra ”

Motorola har officiellt lanserat Smartphone Motorola One Vision (första intryck) i Indien. Telefonen lanserades först i Brasilien förra mĂ„naden och Ă€r den första frĂ„n företaget som har en hĂ„lskĂ€rm. Det Ă€r ocksĂ„ den första Motorola-telefonen som anvĂ€nder en Samsung Exynos-chipset. The One Vision Ă€r en del av programmet “Make In India”, vilket innebĂ€r att alla komponenter kommer att tillverkas i landet. Men det Ă€r inte den enda telefonen med en hĂ„lskĂ€rm och gĂ„r som sĂ„dan direkt mot Samsungs Galaxy M40 (recension). Med tanke pĂ„ att bĂ„da Ă€r prissatta lika Ă€r det viktigt att sĂ€tta dem mot varandra för att se vilken som kommer ut pĂ„ toppen. LĂ„t oss börja.

Motorola One Vision vs Samsung Galaxy M40-pris i Indien

Som nÀmnts ovan prissÀtts Motorola One Vision nÀstan samma som Galaxy M40. Den finns i en solo-variant med 4 GB RAM och 128 GB lagring, till ett pris av 19 999 Rs. Du kommer att kunna köpa den frÄn Flipkart frÄn och med den 27 juni. Telefonen kommer att finnas i brons- eller safirfÀrger.

Motorola-One-Vision-unboxing-and-first-impressions-91mobiles-02.jpg

Å andra sidan Ă€r Samsung Galaxy M40 ocksĂ„ prissatt till 19 990 Rs för den ensamma varianten med 6 GB RAM och 128 GB lagring. Du kan köpa telefonen i antingen havsvattenblĂ„ eller midnattblĂ„ fĂ€rger.

Motorola One Vision vs Samsung Galaxy M40 specifikationer

BÄde One Vision och Galaxy M40 har en 6,3-tums skÀrm med FHD + -upplösning och stanshÄl i det övre vÀnstra hörnet. Motorola-telefonen har ett högre bildförhÄllande pÄ 21: 9 jÀmfört med förhÄllandet 19,5: 9 pÄ Samsung-enheten. BÄda har en fingeravtrycksskanner monterad pÄ baksidan, tillsammans med en vertikal kamerainstÀllning. DesignmÀssigt ser Samsungs erbjudande lite bÀttre ut tack vare tunnare ramar pÄ framsidan.

samsung-galaxy-m40-unboxing-first-impressions 15

Internt packar Motorola One Vision octa-core Exynos 9609-processor tillverkad av Samsung. Detta Àr kopplat till 4 GB RAM och 128 GB ombordlagring. Under tiden anvÀnder Samsung Galaxy M40 Qualcomm Snapdragon 675 SoC, som Àr ihopkopplad med 6 GB RAM och 128 GB lagring. BÄda enheterna har en microSD-kortplats, sÄ att kunderna kan lÀgga till extra lagringsutrymme upp till 512 GB. Det Àr uppenbart att M40 fÄr en fördel i prestationsavdelningen.

Samsung Galaxy M40Samsung Galaxy M40

För avbildning har Galaxy M40 en trippel bakre kamerainstÀllning, medan Motorola One Vision fÄr dubbla sensorer pÄ baksidan. Den förstnÀmnda har en primÀr 32-megapixelsensor, som Àr kopplad till en 8-megapixel ultrabred kamera och en tredje 5-megapixeldjupssensor. Selfies tas om hand av en 16-megapixelsensor. DÀremot fÄr du en primÀr 48-megapixelsensor, som Àr ihopkopplad med en 5-megapixel djupenhet pÄ One Vision. För selfies finns en 25-megapixelsensor tillgÀnglig framför. Medan Motorola-telefonen kan tyckas vara mer kraftfull med avseende pÄ upplösningen, Àr det vÀrt att notera att den anvÀnder Samsungs GM1-sensor och dÀrmed endast kan mata ut bilder med 12MP-upplösning. Dessutom, om du letar efter mÄngsidighet, vinner Galaxy M40 den hÀr omgÄngen.

Motorola-One-Vision-unboxing-and-first-impressions-91mobiles-10.jpg

Motorola har tillhandahÄllit ett nattvisionslÀge som anvÀnder AI för att klicka pÄ skarpare och ljusare bilder i mörkret. Samsungs programvara fÄr ocksÄ nÄgra hÀftiga funktioner som Super slow motion. BÄda telefonerna kör Android 9.0 Pie ur lÄdan. Samsung-enheten fÄr nya OneUI, medan Motorola One Vision kommer att köra Android-lager. Du fÄr ocksÄ Digital Wellbeing och Google Assistant pÄ bÄda enheterna.

BÄda smartphones har ett 3500 mAh batteri med stöd för snabb laddning. Motorola hÀvdar att dess TurboCharge-funktion kan ge upp till sju timmars laddning pÄ bara 15 minuter. One Vision har ocksÄ ett 3,5 mm hörlursuttag, vilket Samsung har missat.

Avslutande tankar

moto one vision vs galaxy m40 presenterade

BÄda telefonerna Àr ganska lika nÀr det gÀller hÄrdvara, skÀrm och till och med batteri. Om du föredrar lager Android framför OneUI, Àr Motorola One Vision den du ska gÄ efter. För de som vill ha mÄngsidiga kamerafunktioner eller nÄgot bÀttre prestanda Àr Samsung Galaxy M40 ett tydligt val.