Motorola RAZR-koncept rendera video avslöjar hur vikningsmekanismen kan fungera

Motorola RAZR-koncept rendera video avslöjar hur vikningsmekanismen kan fungera

“Motorola RAZR förvĂ€ntas komma med en 6,2-tums skĂ€rm, Snapdragon 710 SoC och ett 2,730 mAh batteri”

Det Àr redan kÀnt att Motorola Äterupplivar sitt ikoniska RAZR-varumÀrke med lanseringen av en ny RAZR-hopfÀllbar telefon snart. Hittills har vi sett att telefonen ger en nÀrmare titt pÄ designen och nÄgra viktiga specifikationer ocksÄ. Nu har en koncept renderad video av handenheten, gjord av vÀlkÀnda @waqarkhantech, delats pÄ sociala medier och visar hur vikningsmekanismen kan fungera. Enligt Engadget, den hÀr teaservideoen var en flÀktredigerad rendering som Lenovo anvÀnde för en pressdemo.

Även om det inte Ă€r en officiell Lenovo-rendering, lĂ€gger det faktum att företaget delar det pĂ„ sina sociala kanaler för marknadsföring definitivt lite vikt. Det matchar ocksĂ„ nĂ€ra Motorolas senaste patentansökan om en hopfĂ€llbar telefon. Handenheten retas ocksĂ„ för att komma i svart, rött och blĂ„tt fĂ€rgalternativ. FrĂ„n videon Ă€r det uppenbart att Motorola kan vĂ€lja en mindre panel som pĂ„minner om den ursprungliga RAZR-serien. Den yttre skĂ€rmen kan anvĂ€ndas för att snabbt kontrollera meddelanden, vilket Ă€r ganska praktiskt. Även om prissĂ€ttningen inte avslöjas Ă€nnu, föreslĂ„r rapporter att den kan ligga i intervallet $ 1500 (cirka Rs 1.05.400).

Mot bakgrund av tidigare lĂ€ckor och rykten förvĂ€ntas Motorola RAZR drivas av Qualcomm Snapdragon 710-chipset och sĂ€gs rymma ett 2,730 mAh-batteri med 27W TurboPower-laddningsfunktion. Det rapporteras att det levereras i tvĂ„ varianter: 4 GB + 64 GB, 6 GB + 128 GB och körs pĂ„ ett anpassat Android OS ur lĂ„dan. Handenheten förvĂ€ntas ha en 6,2-tums OLED-skĂ€rm med en upplösning pĂ„ 876 x 2142 pixlar, och en tĂ€ckdisplay kommer att ha en upplösning pĂ„ 600 × 800 pixlar. För nĂ€rvarande Ă€r allt bara en spekulation, sĂ„ vi föreslĂ„r att du tar detta med en nypa salt och vĂ€ntar pĂ„ ett officiellt tillkĂ€nnagivande, som förvĂ€ntas inom kort.