Motorola schemalÀgger 20 juni lanseringsevenemang i Indien; Motorola One Vision förvÀntas

 Motorola schemalÀgger 20 juni lanseringsevenemang i Indien;  Motorola One Vision förvÀntas

”Smartphone Motorola One Vision har en hĂ„lslagningsskĂ€rm, 48 megapixels huvudsensor och Samsung Exynos 9609 SoC”

Lenovo-Ă€gda Motorola har börjat dela en “block your date” -inbjudan till lanseringen av “en annan premiumenhet” den 20 juni i Indien. Företaget angav inte exakt vilken enhet det kommer att bli; Men som tidigare rapporterats av oss kan det vara Motorola One Vision. Efter avslöjandet vid ett evenemang i Brasilien sĂ„gs telefonen pĂ„ BIS-webbplatsen i Indien förra mĂ„naden. Det Ă€r den första smarttelefonen frĂ„n mĂ€rket med en hĂ„lslagskĂ€rm, som liknar Samsung Infinity O-skĂ€rmen, till husets selfie-kamera. Inte bara det, Motorola One Vision stenar ocksĂ„ Samsungs Exynos-chipset, dubbla bakre kameror med en 48-megapixels huvudsensor och vanilj Android som gĂ„r ur lĂ„dan.

Motorola One Vision 4

Motorola One Visions pris i Indien kommer sannolikt att ligga runt 25 000 Rs. För att komma ihÄg specifikationerna Àr handenheten en del av Android One-programmet, vilket innebÀr att den kör Android 9 Pie ur lÄdan och kommer att fÄ mjukvarusupport i upp till 3 Är. Telefonen har en 6,3-tums skÀrm med ett högt bildförhÄllande 21: 9 och en full HD + upplösning (1 080 x 2 520 pixlar). KÀrnan ligger i 2,2 GHz okta-kÀrna Exynos 9609-processor, ihopkopplad med 4 GB RAM och 128 GB inbyggt lagringsutrymme, vilket Àr anvÀndarutökbart upp till 512 GB med microSD-kort.

För fotografering har Motorola One Vision 48MP primÀr sensor med f / 1.7 blÀndare och en 5MP sekundÀr sensor med f / 2.2 blÀndare pÄ baksidan och 25 megapixel shooter pÄ framsidan för selfies och videosamtal. Handenheten har ett batteri pÄ 3 500 mAh med TurboCharge-stöd, en bakmonterad fingeravtryckssensor och Googles funktioner som Digital Wellbeing och Assistant. Telefonen finns i safirblÄ och bronsfÀrgalternativ och erbjuder anslutningsmöjligheter som 4G LTE, Wi-Fi, Bluetooth 5.0, A-GPS med GLONASS, USB Type-C, 3,5 mm ljuduttag, NFC och dubbelt SIM-stöd (hybrid ).