Motorola-smartphone med fyrkamera lÀckt ut

Motorola-smartphone med fyrkamera lÀckt ut

“En av sensorerna i fyrkamerainstĂ€llningen pĂ„ Motorola-telefonen Ă€r en 48MP-lins”

Efter lanseringen av Huawei P30 Pro förvÀntas det att det snart kommer att finnas nÄgra fler fyrkamera-telefoner. Motorola var dock inte en av de förvÀntade OEM-tillverkarna att följa upp snabbt i Huaweis fotspÄr. Men det verkar som om det Lenovo-Àgda företaget för nÀrvarande arbetar pÄ en smartphone med en fyrkamerainstallation pÄ baksidan. En okÀnd Motorola-telefon lÀckte igÄr kvÀll, med tillstÄnd av Onleaks (i samarbete med CashKaro) och CAD-renderingen visar den intressanta smarttelefonen frÄn alla vinklar.

Som vanligt fÄr vi en 360-graders rundtur i den nya Motorola-enheten, som tack och lov har en ny design och till och med kan vara en premium-telefon, att döma av dess uppbyggnad. Kameramodulen pÄ baksidan ser konstig ut och skjuter ut frÄn bakpanelen, vilket jag sÀkert inte kommer att vara ett vÀlkommet drag. Det finns Moto-logotyp och till synes ingen fingeravtryckslÀsare pÄ baksidan. Det finns en USB Type-C-port lÀngst ner och tack och lov ett 3,5 mm hörlursuttag lÀngst ner. VÀnd den framÄt och du kan se 6,2-tums skÀrm med ett droppskÄr, vilket ocksÄ har antagits pÄ den nuvarande G-serien av enheter. Det finns ett Motorola-mÀrke pÄ framsidan eftersom en logotyp pÄ baksidan uppenbarligen inte rÀcker.

NĂ€r det gĂ€ller de bakre kamerorna finns det inte mycket detaljer förutom att du kan se “48MP” tryckt pĂ„ baksidan av chassit. Vi kan ocksĂ„ förvĂ€nta oss att en av sensorerna Ă€r en ultrabred lins, med tanke pĂ„ den pĂ„gĂ„ende trenden. Allt annat om mystery-enheten, inklusive processorn, batteriet och prissĂ€ttningen, förblir fortfarande i mörkret. Speciellt Ă€r detta första gĂ„ngen en fyrkamera frĂ„n Motorola har brutit omslag. GĂ„r vi efter tipsterns historia, förvĂ€ntar vi oss att se att den hĂ€r enheten snart kommer att officiellt upptrĂ€da.