Motorola XT2025 blir certifierad av FCC, kan vara Moto E6

Motorola XT2025 blir certifierad av FCC, kan vara Moto E6

“Moto E6 förvĂ€ntas komma med en 5,45-tums HD + -skĂ€rm och ett Snapdragon 430-chipset”

Lenovo-Ă€gda Motorola har fĂ„tt certifiering frĂ„n Federal Communications Commission för en kommande smartphone med modellnummer XT2025. Listan pĂ„ webbplatsen antyder att telefonen kommer med specifikationer pĂ„ grundnivĂ„. Även om namnet pĂ„ enheten inte har bekrĂ€ftats av certifieringen spekuleras det att det Ă€r budgeten Moto E6-smarttelefon. Telefonen kan komma som eftertrĂ€dare till förra Ă„rets Moto E5.

De FCC certifiering av den pĂ„stĂ„dda Motorola Moto E6 föreslĂ„r att telefonen kommer att ha mĂ„tten 73 x 153 x 163 mm. Detta indikerar att handenheten inte blir större Ă€n 6,41 tum eller kan ha en skĂ€rm som Ă€r mindre Ă€n 6 tum om ramarna Ă€r för tjocka. Certifieringen föreslĂ„r att handenheten kommer att ha tvĂ„ RAM- och lagringsvarianter – 2 GB + 32 GB och 4 GB + 64 GB. Enheten kommer med ett 3000 mAh-batteri som stöder upp till 10 W laddning och har listats med 2,4 GHz Wi-Fi och dubbelt SIM-stöd. TyvĂ€rr har listan inte avslöjat nĂ„got annat om enheten.

Enligt tidigare lÀckor kan Moto E6 komma med en 5,45-tums skÀrm med en upplösning pÄ 720 x 1 440 pixlar. Smarttelefonen drivs av en Qualcomm Snapdragon 430-processor. Enheten sÀgs erbjuda en 13-megapixel primÀr kamera pÄ baksidan och en 5-megapixel selfie shooter, som bÄda kommer att erbjuda f / 2.0 blÀndare.

Moto E6 ny render design

DesignmÀssigt förvÀntas Motorola Moto E6 erbjuda ett bildförhÄllande pÄ 18: 9. Smarttelefonen kommer att erbjudas med en plastkropp och en enda primÀr kamera pÄ baksidan, som kommer att placeras i det övre vÀnstra hörnet. Handenheten förvÀntas ha ett 3,5 mm hörlursuttag och missa fingeravtryckssensorn.

TyvÀrr finns det inga ord för tillfÀllet om nÀr exakt Motorola planerar att slÀppa Moto E6. Eftersom handenheten har certifierats av FCC, vi förvÀntar oss att det kommer att lanseras mycket snart inom en snar framtid.