MSI lanserar fyra NVIDIA RTX-drivna gaming-bÀrbara datorer, tvÄ bÀrbara datorer i Prestige-serien i Indien

MSI GT Titan - featured

“MSI Gaming-bĂ€rbara datorer inkluderar upp till RTX 2080 GPU: er, vilket gör dem till de första bĂ€rbara datorerna i Indien med NVIDIAs senaste grafikchips”

MSI har lanserat en massa nya bÀrbara datorer i Indien, med primÀr tonvikt pÄ spel. Den nya sortimentet av bÀrbara MSI-bÀrbara datorer ger NVIDIAs senaste generation RTX-grafikprocessorer med NVIDIA Turing-arkitektur och realtidsstrÄlande prestanda för bÄde stationÀra och bÀrbara formfaktorer. Medan fyra av de lanserade bÀrbara datorerna har NVIDIA RTX-grafikprocessorer, Àr de ÄterstÄende tvÄ arbetsstationsbÀrbara datorer med fokus pÄ produktivitet och bÀrbarhet och ingÄr i MSI Prestige-serien av premiumbÀrbara datorer. HÀr Àr en titt pÄ alla nya bÀrbara datorer som lanserades av MSI idag.

MSI Gaming

MSI GT Titan

Flaggskeppet MSI GT Titan Àr MSI: s stationÀra, bÀrbara spelmaskin som trotsar de flesta kryssrutorna som krÀvs i en bÀrbar dator. Icke desto mindre Àr det ett lÀmpligt val för spelare som inte vill spara pÄ den totala prestandan, samtidigt som de lÀtt kan bÀra riggen. Specifikationerna inkluderar upp till 8: e generationens Intel Core i9-processorer (överklockningsbara), NVIDIA RTX 2080 GPU, den egenutvecklade Cooler Boost Titan-tekniken med de stora luftventilerna, ett fullstÀndigt RGB-tangentbord och en 17,3-tums, 4K G-Sync-skÀrm.

MSI GT Titan - presenterad

MSI GS65 Stealth

MSI GS65 Stealth motsvarar ASUS ROG Zephyrus S, som kombinerar extrema spelkonfigurationer med den snygga och attraktiva formfaktorn. Den fÄr en 15,6-tums full HD-skÀrm med 144Hz uppdateringsfrekvens, NVIDIA GeForce RTX 2080 (i Max-Q-form), 8: e generationens Intel Core i7-processor, NVMe SSD-lagring och alla viktiga portar som du behöver. Det Àr ocksÄ en av vinnarna av CES 2019 Innovation Awards, upprörd av den höga prestandan i det tunna chassit.

MSI GS65 Stealth

MSI GE75 Raider

MSI GE75 Raider pÄstÄs vara vÀrldens första 17-tums bÀrbara dator med RTX 2080 inuti. Den Àr ihopkopplad med 8: e generationens Intel Core i7-processorer, en RGB-tangentbordsbelysning per tangent som drivs av tangentbordsguider pÄ Steelseries, och en av de mest detaljerade kylsystemen pÄ bÀrbara datorer, med tvÄ dedikerade kylflÀktar och sju kopparvÀrmarör för effektiv vÀrmeavledning. MSI har ocksÄ inkluderat fem Giant-mÀrkta högtalare, med Dynaudio-driven ljud i programÀnden.

MSI GE75 Raider

MSI GL-serien

MSI GL-sortimentet Àr det som ger utgÄngspunkten för MSI: s RTX-drivna bÀrbara datorer. Som du förvÀntar dig Àr det inte sÄ kraftfullt som de ovan nÀmnda enheterna. Konfigurationer för den hÀr börjar med NVIDIA GeForce RTX 2060 GPU: er, men imponerande fÄr du ocksÄ en 17-tums variant av MSI Gaming GL-bÀrbar dator pÄ grundnivÄ, om du vill ha den större skÀrmen med mindre klockor och visselpipor för att spara pÄ kosta.

MSI Prestige Workstations

De nya MSI Prestige-maskinerna inkluderar P65 Creator och PS63-bÀrbara datorer. MSI P65 Creator har upp till NVIDIA GTX 1070 GPU i det tunna chassit och 8: e generationens Intel Core i7-processorer, vilket gör det till ett ganska kraftfullt paket som ocksÄ Àr underbart att titta pÄ.

MSI Prestige P65 Creator

Slutligen anvÀnder MSI Prestige PS63 en 15,6-tums skÀrm med tunn ram, tillsammans med upp till NVIDIA GeForce GTX 1050 GPU för bra prestanda. Den fÄr en extra stor styrplatta med flera beröringar och fokuserar mer pÄ estetik.

MSI-bÀrbara dators priser och tillgÀnglighet

De nya MSI-bÀrbara datorerna finns redan i Indien nu och kan köpas frÄn MSIs exklusiva butiker i Kolkata, Bangalore, New Delhi och Pune, samt via Amazon och Flipkart. MSI har dock inte avslöjat produktspecifika priser. Priserna för MSI Gaming bÀrbara datorer varierar frÄn 79990 Rs och hela vÀgen upp till 399990 Rs, medan priserna för MSI Prestige bÀrbara datorer varierar mellan Rs 77,990 och Rs 1,59,990.