MSI tillkännager medföljande presenter med bärbara datorer i försäljningen av Holi Splash

MSI GL73 8SE recension: affischpojken till prisvärd nästa generations spel

“MSI Holi Splash-erbjudandet √§r ber√§ttigat till n√•gon av MSI: s b√§rbara datorer i GT-, GS-, GE-, GL73-, GF75- och Prestige-serien och de medf√∂ljande g√•vorna inkluderar en speciell lootbox”

MSI har meddelat ett förlängt festligt erbjudande, kallat Holi Splash. Erbjudandet, som går live idag i alla online- och offlinebutiker i Indien, fortsätter till den 30 april 2019. Som en del av det erbjuder företaget en massa specialpaket som inkluderar tillbehör till MSI: s spelutbud och professionella bärbara datorer. Det finns tre typer av specialpaket som erbjuds av MSI och typen av paket beror på vilken bärbar dator du köper.

Som en del av det f√∂rsta paketet inkluderar de b√§rbara datorerna som √§r ber√§ttigade att vara en del av den h√§r aff√§ren den ultraprestanda MSI GT-spelserien, den snygga och b√§rbara GS-spelserien och √§ven GE Raider-speldator-serien. Endast de b√§rbara datorerna som √§r utrustade med NVIDIAs senaste RTX GPU: er kommer att vara ber√§ttigade till aff√§ren, och paketet inneh√•ller ett ‘Elite’ MSI-b√§rbart fodral och en MSI-spelmus.

MSI Holi-erbjudande

Det andra paketet inkluderar den NVIDIA RTX-utrustade MSI GL73-spelbärbara datorn och standardutbudet av MSI GF75-bärbara datorer. Som en del av den här affären får köpare av nämnda bärbara datorer en gratis MSI Gaming-ryggsäck och en speciell MSI-lootbox, som bland annat inkluderar ett MSI Gaming-headset. Det tredje och sista paketet som ingår i holi-affären inkluderar bärbara datorer från MSIs Prestige-sortiment, till exempel MSI P65 Creator och MSI PS63 och PS42-bärbara datorer. Detta paket ger ytterligare ett års garanti för de nämnda produkterna, tillsammans med en standard MSI-produktivitetsmus.

MSI har fokuserat sina erbjudanden på sina främsta erbjudanden från både spel- och produktivitetsområdet för sina erbjudanden i Indien. MSI Holi Splash-erbjudandet fortsätter i över en månad och kampanjerbjudandet kommer att finnas tillgängligt från alla auktoriserade fysiska butiker och MSI-godkända onlinebutiker i Indien.