[MWC 2019]: Android One-aktiveringar vÀxer med 250 procent jÀmfört med förra Äret, Android Go dominerar i lÄgsegment

[MWC 2019]: Android One-aktiveringar vÀxer med 250 procent jÀmfört med förra Äret, Android Go dominerar i lÄgsegment

“Den senaste Android 9 Pie (Android Go-versionen) Ă€r redo att ge budget smartphones med sin snabba och sĂ€kra upplevelse.”

Google dominerar MWC 2019 i Barcelona med sin Android-nÀrvaro, inklusive meddelanden om enheter med Android Foldables, 5G och Rich Communication Services (RCS).

Mitt i alla befintliga och nya Android-baserade tjÀnster har Android One varit en fantastisk artist. Plattformen fick en ny logotyp som kom i framkant med lanseringen av Nokia 3.2 och 4.2. BÄda smarttelefonerna i mellanklassen har en Google Assitant-knapp och fortsÀtter att hÄlla arvet frÄn att erbjuda en ny och sÀker smartphoneupplevelse. Det verkar som om Android One-enheter uppfyller behoven med snabbare OS-uppdateringar, sÀkerhetsuppdateringar och ren programvaruupplevelse.

androidoneTack och lov har mellantelefoner som Xiaomi, LG, Motorola och HMD Global lett till den fantastiska tillvÀxten av Android en (250 procent) under de senaste Ären. I halvvÀgs Àr nybörjarenheterna utrustade med en optimerad version av Android, dvs. Android Go, som effektivt hanterar mjukvarukraven för telefonerna som har mindre Àn 1 GB RAM och ger framgÄngsrikt en smidig upplevelse. Den nya Nokia 1 Plus och BLU Vivo Go drivs med Go-versionen av Android 9 Pie.

Dessutom expanderar det digitala vĂ€lbefinnandet nu utöver Pixel och Android. Introducerad tidigare denna vecka med Samsung Galaxy S10, Googles “Time Well Spent” gör ocksĂ„ sin vĂ€g till Moto G7-serien.

Google nÀmner ocksÄ att man arbetar med Qualcomm och MediaTek för att leverera stöd pÄ chipnivÄ för Androids NNAPI- och ML-kit. I likhet med Pixel 3 kommer Googles linsförslag i kameraprogrammet ocksÄ att visas i LG G8.

PÄ tal om RCS har Google effektivt arbetat med karriÀr- och enhetspartners för att lansera det i 24 lÀnder.