[MWC 2019]: Äran att slĂ€ppa en hopfĂ€llbar smartphone 2020, avslöjar VD George Zhao

[MWC 2019]: Äran att slĂ€ppa en hopfĂ€llbar smartphone 2020, avslöjar VD George Zhao

“Honor har lyckats uppnĂ„ topp fem varumĂ€rkesstatus i flera lĂ€nder, inklusive Storbritannien, och de vill nu lansera en hopfĂ€llbar enhet under det kommande Ă„ret.”

Honor CEO har avslöjat att varumÀrket ska lansera en hopfÀllbar smartphone under det kommande Äret. Vid Mobile World Congress 2019 i Barcelona sade VD George Zhao i en intervju med CNET att Honor förbereder sig pÄ att anta den nya tekniska trenden.

I Är dominerades MWC huvudsakligen av 5G-aktiverade flaggskepp frÄn stora smarttelefontillverkare. Förutom 5G handlade en annan spÀnnande nyhet om de hopfÀllbara enheterna. För nÀrvarande hade Huawei och Samsung debuterat sina vikbara enheter (Mate X respektive Galaxy Fold) pÄ marknaden och TCL har ocksÄ gÄtt med i den senaste trenden. Det Àr nu helt klart att varje tillverkare kommer att anvÀnda tekniken och kommer att slÀppa en bit under de kommande dagarna. Baserat pÄ Zhaos intervju, Honor, kommer undermÀrket till Huawei inte att vara nÄgot undantag i det hÀr fallet.
Huawei Mate X Falcon Wing DesignMedan han frĂ„gade om mer information om Honors första hopfĂ€llbara enhet, sa han ”För Ă€ra tror jag att vi kommer att hitta ett sĂ€tt att göra detta sĂ„ att vĂ„r mĂ„lkund kan ha en hopfĂ€llbar telefon. Jag tror nĂ€sta Ă„r; nĂ€sta Ă„r … borde vara ögonblicket. ” Han har ocksĂ„ avslöjat att varumĂ€rket Ă€nnu inte bestĂ€mt sig för enhetens pris. Eftersom tekniken kostar en oöverkomlig kostnad Ă€r han orolig för det eftersom Honor syftar till att skapa enheter för yngre kunder.

Men George Zhao nĂ€mnde inte om det kommer att utveckla enheten med Huaweis repa eller inte. Han tillade vidare att ”Personligen gillar jag den hĂ€r designen. Huawei och Honor kan du övervĂ€ga som Volkswagen och Audi, sĂ„ kanske för motorn, för plattformen, kan de anvĂ€nda grupptekniken. ”

I samma intervju har Zhao bekrÀftat att Honor kommer att slÀppa en 5G-smartphone i Är och varumÀrket njuter av sin framgÄng i Europa. Det har uppnÄtt fem smarta varumÀrkesstatus pÄ flera marknader, inklusive Storbritannien.