[MWC 2019]: Lenovo 14e Chromebook Enterprise med 14-tums skärm avtäckt, prissatt till $ 279

[MWC 2019]: Lenovo 14e Chromebook Enterprise med 14-tums skärm avtäckt, prissatt till $ 279

“Just nu √§r tillg√§ngligheten begr√§nsad till USA, men Lenovo b√∂r s√• sm√•ningom s√§lja den ocks√• i andra regioner.”

Medan MWC vanligtvis har många tillkännagivanden om mobiltelefoner, har det också några andra produktlanseringar från andra nischer som bärbara datorer. Lenovo, som regelbundet tillverkar några av de mest prisvärda Chromebooks, presenterade Lenovo 14e Chromebook Enterprise. Detta är företagets första AMD-drivna Chromebook efter att ett par sådana enheter sågs först på CES i januari från Acer och HP. Det är förmodligen för företagskunder och kostar inte en bomb eftersom det kostar 279 dollar. Det kommer att säljas i USA men inga detaljer om andra regioner är kända ännu.
lenovo14e-chromebook

Lenovo 14e Chromebook Enterprise är ett anständigt erbjudande för sitt pris. Den har en tillräckligt stor 14-tums skärm. Och för en Chromebook på under $ 300 finns alternativ för en full HD-IPS-kvalitet med pekinmatning, en annan viktig höjdpunkt på den bärbara datorn. Lenovo 14e levereras med en AMD A4-processor med dubbla kärnor klockade vid 2,5 GHz vilket borde erbjuda bra prestanda för vad Chromebooks vanligtvis har. Dessutom är processorn kopplad till upp till 8 GB RAM och 64 GB eMMC-lagring.

När det gäller batteriet finns det ett 57Wh juice-paket som företaget hävdar kan ta upp till 10 timmar. Urvalet av portar är också bra med Lenovo som erbjuder två USB-C-portar och erbjuder också två vanliga USB-A-portar, en microSD-kortplats och ett ljuduttag också. Företaget tillkännagav också Lenovo 14W Chromebook som är det större syskonet på 14e. Den erbjuder samma specifikation men kommer med mer lagringsutrymme Р128 GB eMMC, 256 GB SSD. Den här är prissatt till något högre $ 299.

[Previous Story][MWC 2019]: nubia Alpha är en vikbar smartklocka med 4-tums OLED-skärm och 2-dagars batteritid

[Next Story]Samsung Galaxy A30 första intryck: förvånande Samsung