[MWC 2019]: Lenovo retar Z6 Pro-smartphone med 5G och ‘utöver 100MP’ Hyper-videokamera

[MWC 2019]: Lenovo retar Z6 Pro-smartphone med 5G och 'utöver 100MP' Hyper-videokamera

“Lenovo Z6 Pro kommer med en Hyper-videokamera som kan spela in hyperhögt videoinnehĂ„ll med ultrahög bitrate, vilket krĂ€ver en överföringshastighet pĂ„ 10 GB plus.”

En helt 5G-aktiverad flaggskeppssmartphone frĂ„n Lenovo har retats av sin VP vid Mobile World Congress 2019 i Barcelona. I en levande presentation, som spelades in av Notebook Italia, har Lenovo Phone VP Edward Chang meddelat att Lenovo förbereder sig för att slĂ€ppa Lenovo Z6 Pro. Den kommande flaggskeppsenheten kommer att fokusera pĂ„ viktiga funktioner – den kommer att kunna spela in och spela upp ultrahög-bitrate Hyper Video-innehĂ„ll.

Det hĂ€r Ă€r inte första gĂ„ngen frĂ„n Lenovo som sĂ€ger om sin 5G-flaggskeppsenhet. I augusti förra Ă„ret hade det förklarat att det anlĂ€nde med “vĂ€rldens första 5G-mobiltelefon.” Men pĂ„stĂ„endet raderades före Motorola presenterade Moto Z3. Motorola Ă€r undermĂ€rket för Lenovo och Moto Z3 kom ut som en 4G-enhet med ett valfritt 5G-stöd.

LenovoI Barcelona sa Edward Chang att Lenovo grĂ€ver hĂ€nder för att skapa ”hypervideo” -enheter. Han förklarade emellertid inte vad termen “hypervideo” egentligen betyder, han tillade snarare att för att överföra en 5G hypervideo krĂ€vs 10 GB + nĂ€tverkshastigheter.

Enligt hans tal kommer Lenovo Z6 Pro att anlÀnda med en kamera som kan spela in videoinnehÄll med hög bandbredd. Hyper-videokameran i Lenovo Z6 Pro kan anvÀndas för allt frÄn 8K-upplösning till volym / holografisk inspelning. Han avslöjade inte hur videorna kommer att kodas och lagras. Men det Àr vÀrt att nÀmna att Qualcomm Snapdragon 855-processorerna, som anvÀnds i de senaste Lenovo-smartphonesna, kan spela in videor frÄn tvÄ kameror samtidigt och det hjÀlper ocksÄ till att lagra dem i en enda HEVC-fil.

För nÀrvarande har inget annat Àn dessa fakta avslöjats. Baserat pÄ Changs referens kommer Hyper Videokameran med Lenovo Z6 pro att debutera Ätminstone pÄ den kinesiska marknaden i juni. VarumÀrket har en historia av att reta produkter före det officiella tillkÀnnagivandet, sÄ det kan förvÀntas fÄ fler nyheter om Lenovo Z6 Pro före evenemanget i juni.