[MWC 2019]: Nokia 1 Plus Android Go-smartphone, meddelade Nokia 210-funktionstelefonen

Nokia 1 Plus India lanseras förvÀntas som HMD Global planerar evenemang den 6 juni

“Nokia 1 Plus Ă€r en Android Go (Pie Edition) smartphone, medan Nokia 210 Ă€r en funktionstelefon med dubbla SIM-stöd”

HMD Global levererade idag sin efterlĂ€ngtade Nokia 9 PureView-smartphone vid ett evenemang i Barcelona, ​​Spanien. Vid sidan av det tog varumĂ€rket Ă€ven omslag frĂ„n Nokia 3.2, Nokia 4.2, Nokia 1 Plus och Nokia 210 mobiltelefoner. Vi kommer att prata om Nokia 1 Plus och Nokia 210-telefoner hĂ€r. Medan den förra Ă€r en Android Go-enhet med grundlĂ€ggande specifikationer, Ă€r Nokia 210 en funktionstelefon med dubbelt SIM-stöd.

Nokia 1 Plus

Nokia 1 Plus, Nokia 210 pris och tillgÀnglighet

Det genomsnittliga globala Nokia 1 Plus-priset Àr instÀllt pÄ $ 99 (cirka 7 000 Rs) och smarttelefonen kommer att kunna tas i början av mars. Det genomsnittliga globala Nokia 210-priset Àr $ 35 (cirka Rs 2500) och funktionstelefonen kommer att finnas att köpa frÄn och med nÀsta vecka. Den förra kommer att finnas i svart, rött och blÄtt, medan Nokia 210 kommer i röda, grÄ och svarta nyanser.

Nokia 1 Plus, Nokia 210-specifikationer

FrÄn och med Nokia 1 Plus-smarttelefonen Àr den förinstallerad med den senaste Android 9 Pie (Go Edition) och en serie kompatibla appar ur lÄdan. Den har en 5,45-tums IPS FWVGA + -skÀrm med 18: 9-bildförhÄllande och stenar en 1,5 GHz MediaTeks nybörjare MT6739WW-chipset under huven. SoC Àr ihopkopplat med en gigabyte RAM-minne och 8 GB anvÀndarutökbart lagringsutrymme.

För fotografering har Nokia 1 Plus en enda kamera med en 8-megapixelsensor och LED-blixt pÄ baksidan och en 5-megapixel FF-selfie-shooter. Ett 2500 mAh batteri hÄller enheten igÄng. Anslutningsalternativen inkluderar 4G LTE, WiFi, Bluetooth, micro USB 2.0 och 3,5 mm hörlursuttag. Precis som förra Äret finns det ingen fingeravtryckssensor pÄ efterföljaren till Nokia 1-smarttelefonen.

Nokia 210

Nokia 210 Ă€r under tiden en bra gammaldags telefon med en liten 2,4-tums fĂ€rgad QVGA-skĂ€rm utan pekskĂ€rm med ett alfanumeriskt tangentbord precis nedanför. Handenheten kör Nokias serie 3O + och har en appbutik för att ladda ner spel och appar. NĂ€r det gĂ€ller anslutning hĂ€vdar företaget att det erbjuder dubbelt SIM-stöd, Ă€ven om SIM-korten endast stöder 3G-nĂ€tverkshastigheter. Andra funktioner inkluderar bakre kamera med LED-blixt, en ficklampa, FM-radio, 4 MB RAM, 16 MB ROM och FM-radio. Slutligen driver ett avtagbart 1020 mAh batteri med upp till ”22 dagar” standbytid enheten. Det kommer att finnas i röda, grĂ„ och svarta fĂ€rger.