[MWC 2019]: OnePlus 5G-telefonprototypens molnspelsfunktioner visas

OnePlus 5G Phone MWC 2019

“OnePlus 5G-telefonen anvĂ€ndes ocksĂ„ för att visa meddelanden frĂ„n medlemmar frĂ„n hela vĂ€rlden”

En prototyp av OnePlus 5G-telefonen har visats upp av den kinesiska tillverkaren vid den pÄgÄende MWC 2019-teknikutstÀllningen i Barcelona. OnePlus 5G-telefonen stÀlldes ut i Qualcomm-bÄset i ett glasfodral och dess design kamouflerades i ett försök att hÄlla den hemlig. Företaget hade tidigare bekrÀftat att sin 5G-telefon kommer att drivas av Snapdragon 855 SoC och anvÀnda Qualcomms X50-modem för att sÀkerstÀlla nÀsta generations anslutningar. Det Àr ocksÄ vÀrd för en separat inbjudningskonferens den 26 februari pÄ MWC 2019 för att visa OnePlus 5G-telefonen för en utvald publik.

OnePlus 5G Phone MWC 2019

I sin demo pĂ„ Qualcomm-monteren visade OnePlus upp tvĂ„ funktioner i sin 5G-telefon. Den ena Ă€r 5G-molnspel – OnePlus simulerade ett scenario dĂ€r spelare bara skulle behöva en smartphone och en gamepad. PĂ„ grund av molnbearbetningsfunktionerna samt genomströmningen och responsen hos 5G kan spelare spela online resurskrĂ€vande spel som vanligtvis behöver laddas ner, hĂ€vdar företaget. Det stĂ„r ocksĂ„ att det Ă€r möjligt att uppnĂ„ bĂ€ttre Ă€n nĂ„gonsin, högupplöst molnspel med lĂ„g latens med hjĂ€lp av Snapdragon Elite Gaming-funktioner och optimeringar.

Den andra förmĂ„gan hos OnePlus 5G-telefonen som visades pĂ„ MWC 2019 var att visa ett live-flöde av meddelanden som lĂ€mnats av medlemmar frĂ„n hela vĂ€rlden. Meddelandena kan skickas av vem som helst (oavsett om de Ă€r ett fan eller inte) frĂ„n community-sidan ‘Say Hello to 5G’ som gick live den 22 februari.

OnePlus 5G-telefon

”5G Ă€r en spelvĂ€xlare. Det kan Ă€ndra allt frĂ„n spel till kommunikation, till hĂ€lsa och bortom. Mer Ă€n sĂ„ kan den utföra flera, eller alla, av dessa samtidigt. Ett bra exempel pĂ„ hur 5G kommer att förĂ€ndra vĂ€rlden Ă€r spel. 5G: s dramatiska förbĂ€ttring av hastighet, latens och nĂ€tverkskapacitet kan verkligen uppfylla löftet om molnspel. I kombination med kraftfulla OnePlus-enheter kan mĂ€nniskor spela avancerade spel var som helst de Ă€r, förutsatt att de har en 5G-anslutning, ” sĂ€ger Pete Lau.

Det kinesiska varumÀrket har tidigare sagt att det kommer att försöka hÄlla OnePlus 5G-telefonpriset under 1 000 $ (cirka 70 000 Rs). Handenheten kommer att slÀppas i Storbritannien och Europa under andra kvartalet, med EE och Elisa bekrÀftade som telekompartners. De i USA mÄste dock vÀnta lite eftersom företaget har sagt att det inte planerar att ta med handenheten under första halvÄret.