[MWC 2019]: Qualcomm lanserar Quick Charge Technology för trÄdlös kraft

[MWC 2019]: Qualcomm lanserar Quick Charge Technology för trÄdlös kraft

“Qualcomm har utökat sitt efterlevnadsprogram och inkluderar trĂ„dlösa laddningsplattor, som kommer att drivas av Quick Charge Technology.”

Qualcomm har meddelat en snabbladdningsinnovation för trÄdlös kraft och introducerade Qi-interoperabilitet vid den pÄgÄende Mobile World Congress. Tekniken pÄstÄs ge anvÀndarna sömlös trÄdlös laddningsupplevelse.

En mÀngd olika trÄdlösa laddningsprodukter finns tillgÀngliga pÄ den senaste marknaden, som krÀver snabb laddning men saknar hastighet och effektivitet. För att ÄterstÀlla dessa aspekter har Qualcomm utvidgat sitt efterlevnadsprogram som inkluderar kontroll av kompatibilitetsfaktorer för snabb och effektiv kraftöverföring.
QualcommQualcomm har nÀmnt att de vill tillÄta befintliga Quick Charge 2.0, 3.0, 4 och 4+ adaptrar att driva de kommande Quick Charge Wireless-kuddarna. Dessa anlÀggningar finns redan pÄ marknaden för snabb, sÀker och förbÀttrad anvÀndarupplevelse. Företaget kommer sannolikt ocksÄ att vÀlkomna sin första komponentleverantör Weltrend Semiconductor för detta trÄdlösa kraftprojekt.

Utöver detta har George Paparrizos, seniordirektör för Qualcomm-teknologier ocksÄ meddelat att Xiaomi kommer att vara det första varumÀrket som implementerar denna kompatibla trÄdlösa strömkÀlla, som redan erkÀnns av varumÀrket.

Han tillade vidare att ”Qualcomm Technologies Ă€r stolta över att utöka Quick Charge-efterlevnadsprogrammet till att omfatta Qi-interoperabilitet, eftersom det kommer att ge konsumenterna sinnesfrid att deras Quick Charge-aktiverade trĂ„dlösa laddningsplatta har klarat de strikta tester som faststĂ€llts av bĂ„da organisationerna. ”

Enligt tillkÀnnagivandet fokuserar Qualcomm pÄ att skapa sÀkerhet, standardisering och interoperabilitet med sin snabbladdningsteknik. Och dÀrför har man beslutat att arbeta mer med Wireless Power Consortium (WPC). Som ett resultat kan vi ha mer intressant teknik för att ladda enheterna smart och ordentligt.