[MWC 2019]: Sony Xperia XZ4 antydde i en kryptisk teaservideo före evenemanget

[MWC 2019]: Sony Xperia XZ4 antydde i en kryptisk teaservideo före evenemanget

“Sony Xperia XZ4 spekuleras i att ha den bredaste skĂ€rmen med ett bildförhĂ„llande pĂ„ 21: 9”

Den eftertraktade tekniska mÀssan, MWC 2019, Àr mindre Àn en vecka borta och förvÀntningarna Àr höga som förvÀntat. Sony har redan meddelat att de kommer att anordna ett evenemang den 25 februari, dÀr varumÀrket förvÀntas lansera flera smartphones inklusive dess flaggskepp Xperia XZ4. Innan evenemanget har företaget tagit till Twitter för att lÀgga upp en kryptisk video som meddelar det kommande evenemanget

Omfamna ett nytt perspektiv med #Xperia pÄ #SonyMWC pic.twitter.com/RrWJFShpGR

– Sony Xperia (@sonyxperia) 18 februari 2019

I tweeten frĂ„n varumĂ€rket stod “Embrace a new perspective with #Xperia at #SonyMWC.” Tweeten avslöjar ocksĂ„ att evenemanget startar klockan 08.45 CET, vilket Ă€r klockan 13.15 indisk tid. Medan tweeten inte speciellt antyder nĂ„got specifikt, tyder rykten pĂ„ att detta Ă€r en nick till det kommande flaggskeppet frĂ„n varumĂ€rket – Xperia XZ4. Dessutom Ă€r bakgrundsillustrationen i videon otroligt lik den tapeter som vi nyligen har sett i de lĂ€ckta renderingarna av Xperia L3, Xperia XA3 eller 10 och Xperia 10 Plus eller XA3 Plus. DĂ€rför kan Sony ha antytt lanseringen av flera smartphones vid det kommande evenemanget, i den senaste videon.

Xperia XZ4 5

NÀr det gÀller Xperia XZ4 spekuleras flaggskeppet för att flagga en 6,4-tums QHD + OLED-skÀrm tillsammans med ett högt bildförhÄllande pÄ 21: 9. Handenheten kommer att ha den senaste och bÀsta Qualcomms Snapdragon 855-chipset som tikar i sin kÀrna, tillsammans med 6 GB RAM och 128 GB lagring. Ryktena tyder pÄ att smarttelefonen kommer att ha en trippel bakre kameramodul med den primÀra sensorn som en 52-megapixel (f / 1.6) -enhet Ätföljd av en 16-megapixel f / 2,6 teleobjektiv och en 0,3 megapixel f / 1,4 ToF-kamera. Flaggskeppet kommer sannolikt att starta Android 9 Pie ur lÄdan och kommer att drivas av ett 4000 mAh batteri. IP68-certifierade flaggskepp kommer att erbjudas i blÄ, svart, silver och lila nyanser.

FrÄn och med nu finns det inget ord om prissÀttning och tillgÀnglighet av telefonen. 91mobiler kommer att vara nÀrvarande pÄ golvet vid MWC 2019 för att ge dig den senaste uppdateringen, sÄ hÄll dig uppdaterad.