MWC 2019: vad du kan förvÀnta dig av Samsung, Sony, Xiaomi och mer

Samsung foldable phone

“HĂ€r Ă€r vad du kan förvĂ€nta dig vid den största smarttelefongalan 2019”

VÀrldens största mobiltelefonsamling hÄller pÄ att börja de nÀrmaste veckorna, och vi kan bara inte hÄlla spÀnningen. Denna show markerar sÀsongens start för Ärets stora smarttelefonlanseringar. 5G kommer definitivt att vara ett slagord tillsammans med nÀsta generations smarttelefondesign som hopfÀllbara skÀrmar. Naturligtvis kommer de frÀmsta attraktionerna definitivt att vara flaggskeppstelefonerna som de stora kanonerna kommer att presentera vid sina respektive presskonferenser. SÄ om du undrar vad allt kan förvÀntas för oss denna Mobile World Congress, har du kommit till rÀtt stÀlle.

Samsung

Samsung vikbar telefonSamsungs stora presskonferens kommer att Àga rum en vecka före MWC, sÄ du kan förvÀnta dig att S10-smartphones presenteras dÀr. Men den sydkoreanska jÀtten kommer verkligen att vara nÀrvarande vid evenemanget, och vi förvÀntar oss att andra viktiga produkter kommer att presenteras dÀr. Det kan till och med avslöja sin hopfÀllbara Galaxy-smartphone, som har krossat ryktfabrikerna sedan mycket lÄng tid. Den hÀr telefonen kommer tydligen att vara vÀrd för en 7,3-tums skÀrm nÀr den fÀlls ut. Det talas ocksÄ om en Galaxy Active-smartklocka, sÄ den sydkoreanska jÀtten kan anvÀnda MWC-scenen för att avslöja det.

Relaterad lÀsning: RyktesammanstÀllning av Samsung Galaxy S10-serien

LG

LG G8 5K görsLG G8 ThinQ har bara bekrÀftats för en MWC-debut. En av dess huvudfunktioner sÀgs vara en 3D-bildbaserad ansiktslÄsningsteknik som liknar vad iPhone har. Men det Àr inte allt; ryktet sÀger att LG ocksÄ kommer att avslöja sin allra första 5G-telefon vid detta evenemang. Enheten kommer tydligen att köras pÄ Snapdragon 855-plattformen och har ett 4000 mAh batteri. Men betyder det att LG G8 kommer att ha den sÀmre Snapdragon 845-processorn? LÄt oss vÀnta och titta.

Det finns ocksÄ rykten om en budgetcentrerad K12 + som ska presenteras vid kongressen.

Relaterad lÀsning: LG G8 ThinQ ryktesomgÄng

Sony

Xperia XZ4 2 (1)

Sony har planerat en pressare den 25 februari, och mÄnga tror att Xperia XZ4 kommer att presenteras vid denna konferens. NÄgra riktigt intressanta detaljer om den hÀr telefonen har sipprat ut nyligen. Det kommer förmodligen att levereras med en extremt bred bildförhÄllande pÄ 21: 9. Dessutom talar det till och med om att ett nötigt 4400 mAh-batteri kommer inuti det, förutom Snapdragon 855-chipset.

Nokia

Nokia-9-render-feat

Nokia Àr kÀnt för att debutera flera enheter pÄ MWC, vilket ocksÄ kan gÀlla i Är. Vi kunde fÄ se det ryktade Nokia 8.1 Plus med en hÄlkamera. Men den frÀmsta anledningen till att mÄnga ser fram emot den 24 februari presskonferens frÄn företaget Àr den försenade Nokia 9 PureView. Den hÀr telefonen har uppenbarligen vÀlsignats med ett system med fem kameror och Àr instÀlld pÄ att Äterge PureView-mÀrket.

Relaterad lÀsning: RyktesammanstÀllning av Nokia 9 PureView

Xiaomi

Xiaomi Mi MIX 3 5G

Xiaomi Àr ett annat företag som har planerat en presskonferens vid Ärets MWC. Den hÀr kommer att Àga rum den 24 februari, och Àven om vi inte har nÄgon aning om vad som erbjuds, kan vi gissa att en 5G-version av den tidigare avslöjade Mi Mix 3 (första intryck) kan lanseras hÀr.

OPPO

OPPO 10x zoomobjektivDet finns en bra anledning att se fram emot OPPO: s pressare vid MWC. Det kinesiska varumÀrket har redan bekrÀftat att det kommer att visa upp sitt 10x zoomobjektiv vid evenemanget. Huruvida den kommer att fÀstas pÄ en konceptenhet eller en marknadsklar en Àr den verkliga frÄgan. Denna teknik förvÀntas likna den 5x zoomteknik som företaget presenterade för nÄgra Är sedan. Den anvÀnder ett prisma i periskopstil och utnyttjar telefonens sidobredd för att möjliggöra fysiskt djup.

Vivo

Vivo APEX 2019 FB featVivo har ocksĂ„ berĂ€ttat för oss vad vi kan förvĂ€nta oss av konferensen. APEX 2019-konceptet, som levereras med en helskĂ€rmsfrontyta utan synlig frontkamera, Ă€r vad vi fĂ„r se. Det Ă€r en 5G-kompatibel telefon med hĂ„lfri design. Du kommer att kunna ladda den med hjĂ€lp av magnetstiften pĂ„ dess bakre yta, och den kommer att anvĂ€nda “body soundcasting” -tekniken för att avge ljud. Förra Ă„rets APEX-enhet var basen för företagets innovativa NEX-smartphone, sĂ„ förvĂ€nta dig att samma sak kommer att vara fallet ocksĂ„ i Ă„r.

Motorola

Motorola RAZR 2019 vikbar telefonMed Moto G7-serien redan presenterad kan Motorola bara överraska oss genom att ta omslaget av den ryktade Moto RAZR-uppdateringen. Om man ska tro pÄ lÀckta dokument kommer den hÀr telefonen att följa originalenhetens flipdesignfilosofi, men koppla ihop den med en hopfÀllbar skÀrm snarare Àn att placera en knappsats under skÀrmen. Det förutses ocksÄ vara en lansering i begrÀnsad upplaga, med endast 200 000 enheter som har godkÀnts för produktion.

HTC

HTC-U12-Life-första-intryck-91mobiles-01_thumb.jpg

Antalet telefoner som HTC har slÀppt pÄ senare tid har minskat betydligt, sÄ dess MWC-förutsÀgelser Àr svÄra att göra. Den enda telefonen som kan förvÀntas debutera hÀr Àr den uppdaterade versionen av mellanklass HTC U12 Life (första intryck), som kan levereras med 6 GB RAM och 128 GB lagringsutrymme ombord.

Huawei

Huaweis-nÀsta-flaggskepp-P30-bekrÀftat-för-avdukning-i slutet av marsP30- och P30 Pro-handenheterna frÄn Huawei har surrat mycket pÄ interwebs pÄ senare tid. P20-serien (recension) presenterades dock av företaget i mars förra Äret, sÄ om Huawei följer samma mönster Àr deras nÀrvaro vid MWC tveksamt. Med detta sagt har varumÀrket planerat ett evenemang den 24 februari, dÀr vi kunde se en hopfÀllbar smartphone eller till och med en 5G-kompatibel enhet.

Relaterad lÀsning: Rykten om Huawei P30 och P30 Pro

Microsoft

Microsoft Holo Lens - Utvalda

Inbjudningar har skickats av Microsoft för en presskonferens som Àger rum den 24 februari. Satya Nadella kommer att vara nÀrvarande pÄ scenen tillsammans med Alex Kipman, som Àr ansvarig för HoloLens. Detta fÄr oss att tro att HoloLens 2 Àr pÄ korten. Vad som Àr mer intressant Àr att den nya produkten ryktas ha en Snapdragon-processor, en mindre kropp och ett större batteri. Redmond-jÀtten har investerat mycket i sitt erbjudande om blandad verklighet, sÄ det skulle vara intressant att se vilken vÀg den vill gÄ med andra generationens HoloLens.

Vi ger dig detaljerad tĂ€ckning frĂ„n Mobile World Congress i Barcelona, ​​sĂ„ hĂ„ll dig uppdaterad 91mobiler.