[MWC 2019]: ZTE Blade V10 med 32MP selfie shooter och Axon 10 Pro 5G flaggskepp tillkännagavs

 ZTE Blade V10 med 32MP selfie shooter upp för förbeställningar;  prissättning, tillgänglighet

‚ÄĚZTE Blade V10 √§r den andra smarttelefonen som har en selfie-kamera p√• 32 megapixlar efter Vivo V15 Pro‚ÄĚ

5G och hopf√§llbara smartphones verkar vara motordet vid √•rets MWC 2019 som h√•lls i Barcelona, ‚Äč‚ÄčSpanien. Efter Samsung, Xiaomi och Huawei har ZTE nu meddelat sitt eget 5G-flaggskepp som heter Axon 10 Pro 5G vid evenemanget idag. Tillsammans med det 5G-aktiverade flaggskeppet har f√∂retaget ocks√• lanserat den selfie-centrerade smarttelefonen – Blade V10.

ZTE Axon 10 Pro 5G och Blade V10 pris, tillgänglighet

ZTE Blade V10

ZTE avslöjade inte prissättningen för båda dessa smartphones vid evenemanget. Varumärket avslöjade emellertid att Axon 10 Pro 5G kommer att finnas tillgänglig för försäljning i Europa och Kina under första halvåret 2019. För denna åtgärd har ZTE meddelat att man har samarbetat med internationella operatörer för 5G-testning. Blade V10, å andra sidan, kommer att säljas i Kina och länder i Europa / Latinamerika från och med mars 2019. De exakta priserna och tillgänglighetsinformation kommer att vara kända närmare släppdatumet.

ZTE Axon 10 Pro 5G specifikationer

ZTE Axon 10 Pro

Från och med nu är inget mycket känt om ZTE Axon 10 Pro 5G förutom renderingen ovan. Vi kan se att handenheten har en vattendroppskärm och en fingeravtrycksläsare under displayen. På prestationsfronten har ZTE bekräftat att flaggskeppet kommer att drivas av Snapdragon 855-chipset, som levereras med X50 5G-modem. Företaget avslöjade också att handenheten kommer att flagga med en trippel bakre kamera med AI-stödda funktioner. Tyvärr har företaget inte avslöjat andra detaljer i telefonen just nu.

ZTE Blade V10 specifikationer

ZTE Blade V10 1

ZTE Blade V10 är den andra smarttelefonen efter Vivo V15 Pro (recension) som kommer med en massiv 32-megapixel-shooter på framsidan, möjlig med samma Samsung Bright ISOCELL GM1-sensor. Handenheten levereras med en 6,3-tums, Full-HD + -skärm med vattendropp och 90 procent skärm-till-kropp-förhållande. Prestandan hanteras av en octa-core processor klockad vid 2,1 GHz, men företaget har inte avslöjat chipsetets märke. Telefonmakaren erbjuder Blade V10 i två konfigurationer Р3 GB + 32 GB och 4 GB + 64 GB.

I bildavdelningen sportar Blade V10 16-megapixel primär shooter bakom en 5-megapixelsensor på bakpanelen. Det finns också en fingeravtrycksskanner på bakpanelen för säkerhet. Telefonen startar Android 9 Pie ur lådan och drivs av 3 200 mAh batteri.