Myntra Blink Play smart bÀrbar lanseras i Indien till 2250 Rs

Myntra Blink Play smart bÀrbar lanseras i Indien till 2250 Rs

“Blink Play smart hearable-enhet levereras med Qualcomm aptX och cVc och Ă€r kompatibel med iOS och Android.”

Myntra och Jabong har lanserat Blink Play smart hearable-enhet i Indien. Den kombinerar i huvudsak ljudfunktionalitet och konditionsspÄrning nÀr du Àr pÄ sprÄng och Àr kompatibel med Android och iOS. Headsetet erbjuder vÀlbalanserat ljud för att lyssna pÄ musik och ta samtal och stöder ocksÄ Siri och OK Google med ett tryck.

Blink Play fungerar som en personlig trÀningscoach som ger anvÀndarna tillgÄng till en rad guidade ljudsessioner över aktiviteter som löpning, cykling och promenader direkt frÄn appen. Det spÄrar ocksÄ mÀtvÀrden för anvÀndaraktivitet genom ett pÄgÄende trÀningspass, inklusive steg, kaloriförbrÀnning, strÀcka, jÀmför historisk data. Det gör det ocksÄ möjligt för anvÀndare att utmana trÀningsuppgifter och mÄl. Blink Play har Qualcomm aptX och cVc för överlÀgsen samtalskvalitet och inkluderar Àven en inbyggd mikrofon. Den ansluts via Bluetooth 4.1 och har en rÀckvidd pÄ 10 meter.

Amar Nagaram, chef – Myntra och Jabong, sa, “Intern innovation Ă€r en mycket stark arbetsprincip pĂ„ Myntra och Jabong och detta har hjĂ€lpt oss att ligga före som ledare vid skĂ€rningspunkten mellan mode och teknik. Blink Play kombinerar ultra-premium fitnessfunktioner pĂ„ en bĂ€rbar enhet genom kompakt design, samtidigt som det sĂ€kerstĂ€ller tillgĂ€nglighet och överkomliga priser för massorna tack vare anstrĂ€ngningarna frĂ„n vĂ„rt Innovation Labs-team som har gjort den hĂ€r produkten till verklighet. Det Ă€r en fitnessguide och trĂ€nare som ingen annan med sin livfulla funktionalitet som hjĂ€lper till med vĂ€lbefinnande. ”

Enheten Àr vattentÀt och erbjuder samtal och musiktid pÄ 6-8 timmar, standbytid pÄ 140 timmar. Det tar 1,5 timmar att ladda helt. Blink Play finns i fÀrgerna Carbon Black, Moon Silver och Rose Gold och tvÄ sportiga designervarianter i Limerick och Tangerine. Det kostar 2250 Rs (plus skatter), men den bÀrbara produkten Àr noterad till 1799 Rs pÄ Myntra för fÀrgerna Carbon Black, Moon Silver och Rose Gold och Rs 1 349 pÄ Jabong.