Mystery Google Pixel-enhet retad av Android VP; förvÀntas bli Pixel 3a

pixel 3a pixel 3a xl featured

“Pixel 3a förvĂ€ntas bli ett mellanklassutbud frĂ„n Mountain View-jĂ€tten”

Googles kommande mellanklass smartphones – Pixel 3a eller Pixel 3a XL förvĂ€ntas lanseras, enligt rykten. Mycket har spekulerats om bĂ„da telefonerna och en ny lĂ€cka avslöjade till och med den europeiska prissĂ€ttningen för dessa smartphones och ett nytt fĂ€rgalternativ. Nu kommer den senaste ledtrĂ„den direkt frĂ„n hĂ€stens mun – Googles Senior Vice President för Android, Hiroshi Lockheimer.

Jag fick se Bill Hewlett och Dave Packards kontor frÄn 60-talet igÄr, det var supercool! Men


Jag tog bilder med en ej slĂ€ppt telefon đŸ“±đŸ“·đŸ€ sĂ„ jag borde nog inte dela dem hĂ€r. 😝

Kontoren sĂ„g ut sĂ„ hĂ€r âŹ‡ïž https://t.co/fPE7um3gyv

– Hiroshi Lockheimer (@lockheimer) 30 mars 2019

Den högsta chefen tog nyligen till Twitter för att beskriva sitt besök pĂ„ kontoret för Bill Hewlett och Dave Packard frĂ„n 60-talet. Det som dock fĂ„ngade allas uppmĂ€rksamhet var den andra delen av tweeten, som sĂ€ger, ”Jag tog bilder med en ej slĂ€ppt telefon, sĂ„ jag borde nog inte dela dem hĂ€r.”Spekulationerna tyder pĂ„ att eftersom Lockheimer har anvĂ€nt denna mystiska smartphone som sin dagliga förare, kan det komma nĂ€rmare den officiella utgĂ„van. Dessutom kan Lockheimer ha testat kameran i det verkliga scenariot. Om sĂ„ verkligen Ă€r fallet kan vi förvĂ€nta oss att företaget lanserar bĂ„da smartphones vid det kommande Google I / O 2019 som kommer att hĂ„llas frĂ„n 7 maj till 9 maj i Mountain View, Kalifornien, nĂ€ra Googles globala huvudkontor.

pixel 3a pixel 3a xl presenterad

För att sammanfatta pÄ det spekulerade specifikationsbladet för Pixel 3a förvÀntas telefonen komma med en 5,6-tums OLED-skÀrm med full HD + upplösning. Smarttelefonen kommer att drivas av Qualcomms mellanklassiga Snapdragon 670-chipset. Processorn förvÀntas vidare stödjas av 4 GB RAM och 64 GB lagringsutrymme ombord. Som vanligt med Pixel-enheter finns det inget stöd för utbyggbar lagring. I bildavdelningen ryktas smarttelefonen att flagga med en enda 12-megapixelsensor pÄ baksidan och en 8-megapixelspelare för selfies. Ett 3000 mAh batteri kompletterar det ryktade specifikationsbladet.

En ny lĂ€cka har ocksĂ„ avslöjat att Pixel 3A kommer att börja frĂ„n cirka € 450 som ungefĂ€r översĂ€tter till Rs 36.000 för basvarianten. Vi kommer att ge dig fler uppdateringar nĂ€r och nĂ€r de dyker upp.