Mystery ‘Vivo 1951’ -modell med Snapdragon 710 flĂ€ckig pĂ„ Geekbench

Mystery 'Vivo 1951' -modell med Snapdragon 710 flÀckig pÄ Geekbench

“Den hĂ€r modellen har certifierats pĂ„ Indiens BIS-portal och kan lanseras snart”

Vivo har varit ganska aktiv i det prisvÀrda smarttelefonsegmentet de senaste veckorna och det ser ut som att strimman kommer att fortsÀtta. En ny Vivo-telefon med modellnummer 1951 sÄgs pÄ Geekbench och appen avslöjade en Snapdragon 710 SoC i kombination med 6 GB RAM ombord pÄ luren. Denna modell certifierades nyligen pÄ BIS India vilket antyder att enheten snart Àr pÄ vÀg till landet. Nu kommer Vivo ocksÄ att tillkÀnnage Z1 Pro i landet men Vivo 1951 Àr en nÄgot annorlunda telefon med Snapdragon 710 SoC. Det Àr mycket möjligt att det kan vara en ny version av Vivo Z5X.

vivo-1951-geekbench

Vivo 1951 Àr bland flera Vivo mellantelefoner som nyligen har upptÀckts online. Det Àr dock inte mycket kÀnt om dess design eller detaljhandel varumÀrke eftersom det Àr det första utseendet. En annan Vivo-modell som nyligen dök upp pÄ TENAA som har en liknande profil Àr Vivo V1913A. Den har en 2,0 GHz-oktakÀrnprocessor som kan vara Snapdragon 710 och Àr utrustad med en 6,38-tums AMOLED-skÀrm och ett 4,490 mAh-batteri. Den har ocksÄ 4 GB / 6 GB RAM-alternativ och en tredubbel kamerainstÀllning som bestÄr av 16MP, 8MP och 2MP-kameror. Handenheten levereras ocksÄ förinstallerad med Android Pie som liknar Vivo 1951.

Vad vi vet med sÀkerhet Àr att Vivo inte har nÄgra större smarttelefonmeddelanden som kommer i Kina nÀr detta skrivs, men Z1 Pro Àr planerad att lanseras i Indien. Det Àr redan kÀnt att Vivo Z1 Pro kommer att vara en online-exklusiv telefon med en Snapdragon 712 SoC för Indien. Den har ocksÄ ett nötigt 5000 mAh batteri och en trippel kamerainstÀllning. Eftersom Vivo 1951 redan har fÄtt BIS-certifiering i Indien, förvÀntar vi oss en lansering inom en snar framtid.

[Previous Story]Honor 9X Pro: s pÄstÄdda specifikationsblad lÀckt ut; fyra bakre kameror i slÀp

[Next Story]Googles egen RCS-meddelandetjÀnst lanseras senare denna mÄnad i Storbritannien och Frankrike