Mystisk Vivo-smartphone med tre bakre kameror upptÀckta pÄ TENAA; specifikationer lÀckt ut

Mystery 'Vivo 1951' -modell med Snapdragon 710 flÀckig pÄ Geekbench

“Den okĂ€nda Vivo-handenheten pryder en 6,38-tums AMOLED-skĂ€rm och tredubbla bakre kameror”

Medan Vivo förbereder sig för att lansera sin Z1 Pro-smartphone i Indien har en mystisk telefon certifierats av den kinesiska certifieringsmyndigheten TENAA. Telefonens verkliga identitet Àr fortfarande okÀnd för tillfÀllet, men den bÀr modellnumret V1913A / T och pryder en trippel kameramodul pÄ baksidan, tillsammans med en skÀrmfascia med en Halo-hack i toppen. Specifikationerna för Vivo-handenheten har ocksÄ avslöjats och det verkar vara ett kommande mellannivÄerbjudande frÄn varumÀrket.

Vivo V1913A

Enligt TENAA-listan kommer Vivo V1913A / T-smarttelefonen att ha 6,38-tums AMOLED-skÀrm med full HD + (1.080 x 2.340p) upplösning. Under huven Àr luren tippad för att ha en octa-core processor klockad pÄ 2,0 GHz. Ett nötigt 4,390mAh-batteri kommer att driva enheten, medan Android 9 Pie, överlagd med FunTouch UI frÄn Vivo, kommer att ta hand om mjukvarusidan. NÀr det gÀller konfigurationen kan handenheten ha 4 GB / 6 GB RAM-minne och 128 GB anvÀndarutökbart lagringsutrymme.

I kameravdelningen sÀgs det att Vivo-telefonens tredubbla bakre kameror anvÀnder en kombination av 16-megapixel + 8-megapixel + 2-megapixelsensorer med en LED-blixt. Den sekundÀra sensorn spekuleras att ha vidvinkelfunktioner, medan den tredje 2-megapixelspelaren sannolikt kommer att vara en djupsensor. Den frÀmre kameran kan komma med en 16-megapixelsensor för selfies och videosamtal. Eftersom det inte finns nÄgon fingeravtrycksscanner pÄ bakpanelen eller pÄ sidorna kan vi förvÀnta oss att samma placeras pÄ framsidan under skÀrmen. Den vÀnstra ryggraden pÄ telefonen har volym- och strömknappar medan den högra kanten verkar ha en dedikerad knapp för Ätkomst till den AI-baserade Jovi-assistenten. Slutligen mÀter telefonen 159,53 x 75,23 x 8,13 mm och vÀger 179 gram.

Det Àr all information vi kan avslöja om handenheten just nu. Det Àr inte klart om och nÀr Vivo planerar att starta telefonen med V1913A / T-modellnummer. Eftersom telefonen har certifierats kan vi dock förvÀnta oss att den lanseras snart.