NĂ„gon byggde faktiskt den fula iPhone 8-designen som alla hatar

NĂ„gon byggde faktiskt den fula iPhone 8-designen som alla hatar

Att designa nĂ€sta generations smartphones Ă€r ingen lĂ€tt uppgift, sĂ€rskilt nĂ€r du ocksĂ„ mĂ„ste uppfinna ny teknik som gör att du kan uppnĂ„ dina designmĂ„l. Enligt flera rapporter har Apple ett stort problem inom detta omrĂ„de med iPhone 8. Apple vill leverera nĂ„gra funktioner som inte har sett tidigare i nĂ„gon iPhone – eller nĂ„gon tillgĂ€nglig smartphone frĂ„n konkurrenterna – men komplexiteten i dessa nya funktioner kommer till synes antingen försena enheten eller tvinga Apple att kompromissa.

Vi har sett olika iPhone 8-designlÀckor och mockups, och de Àr inte desamma. De flesta av dem Àr överens om att iPhone 8 kommer att ha en helskÀrmsfront. Men vi har minst tvÄ olika mönster för telefonens baksida, inklusive en ful en som alla hatar som vi hoppas aldrig blir gjorda.

NÄgra nya lÀckor visade en pÄstÄdd iPhone 8-design som har en fingeravtryckslÀsare pÄ baksidan, och nÄgon fortsatte och 3D-tryckte den, komplett med ett skyddande fodral för mockupen.

Hittad av kinesisk blogg igao7 och delas vidare SlashLeaks, dessa tre bilder visar hur stor iPhone 8 kan jÀmföras med iPhone 7 Plus och iPhone 7. De visar ocksÄ ett pÄstÄdt iPhone 8-fodral, komplett med fula öppningar för den dubbla kameran pÄ baksidan och fingeravtryckssensorn.

Ett av de största problemen som Apple har att göra med gÀller fingeravtryckssensorn. Apple vill bÀdda in det under skÀrmen, nÄgot som inte har gjorts tidigare pÄ en allmÀnt tillgÀnglig telefon, men processen kan vara knepig och kan leda till förseningar vid lanseringen.

Den andra lösningen Àr att göra vad alla andra smarttelefontillverkare har gjort, inklusive Samsung med Galaxy S8, och det Àr att placera fingeravtryckslÀsaren pÄ baksidan av telefonen. Ja, att placera sensorn pÄ baksidan Àr obekvÀmt, men Apple kan tvingas göra det.

A Bloomberg rapporten förra veckan sa att Apple leker med olika designidĂ©er för handenheten, och att integrera fingeravtryckssensorn i OLED-skĂ€rmen skulle vara “tekniskt utmanande.”