NÄgon gjorde den lÀckta iPhone 8-designen, och det ser Ànnu vÀrre ut Àn vi trodde

NÄgon gjorde den lÀckta iPhone 8-designen, och det ser Ànnu vÀrre ut Àn vi trodde

Vi har sett lÀckor och hört rykten som tyder pÄ att Apple kan sÀtta Touch ID-sensorn pÄ baksidan av iPhone 8. NÄgon har nu tagit sig tid att Äterge hur det skulle se ut, och pÄ nÄgot sÀtt ser det faktiskt sÀmre ut Àn jag hade trott. .

Höljets render kommer frÄn Weibo och verkar baseras pÄ schemat som Sonny Dickson lÀckte tidigare i veckan. Vi har samma utskÀrning för Touch ID-sensorn pÄ baksidan, samma dubbla kameramodul och andra detaljer frÄn samma uppsÀttning lÀckta scheman som skruvhÄl.

Att sĂ€tta fingeravtryckssensorn pĂ„ baksidan skulle vara en logisk teknik för Apple. Årets designtrend har varit att ha kant-till-kant-skĂ€rmar utan ram, och det inkluderar ingen bottenram. Med ingenstans att sĂ€tta en fysisk hemknapp skulle Apple antingen behöva flytta Touch ID-sensorn bakĂ„t eller anvĂ€nda nĂ„gon teknik som lĂ„ter skĂ€rmen sjĂ€lv lĂ€sa ett fingeravtryck.

Apple har lĂ€mnat in mĂ„nga patent för en fingeravtryckslĂ€sare under skĂ€rmen, men det Ă€r oklart om tekniken Ă€r tillrĂ€ckligt mogen för att lĂ€gga in en konsumenttelefon i Ă„r. Med sĂ„ mycket hype och aktiekurs pĂ„ iPhone 8 kan Apple tvingas skicka enheten i Ă„r, Ă€ven om det innebĂ€r en enorm kompromiss i designen – som att sĂ€tta en fingeravtryckssensor pĂ„ baksidan.

Om du undrar varför en fingeravtryckssensor pĂ„ baksidan Ă€r en dĂ„lig idĂ©, titta bara pĂ„ recensioner av den nya Galaxy S8. Även om det Ă€r en fantastisk enhet pĂ„ nĂ€stan alla sĂ€tt, har granskare allmĂ€nt funnit att den bakmonterade fingeravtryckssensorn Ă€r alldeles för nĂ€ra kameralinsen. Det Ă€r alldeles för troligt att du slĂ„r pĂ„ linsen nĂ€r du lĂ„ser upp, vilket betyder flĂ€ckiga foton och olyckliga kunder.

Det Ă€r fortfarande mycket möjligt att Apple har en annan plan i Ă€rmen. Denna rendering Ă€r fortfarande baserad pĂ„ en tvivelaktig uppsĂ€ttning scheman, som mycket vĂ€l kan vara en falsk, gjord genom att röra med schemat för den nuvarande iPhone 7 Plus. Det Ă€r ocksĂ„ tillrĂ€ckligt tidigt pĂ„ Ă„ret att Apple sannolikt fortfarande experimenterar med ett antal olika enheter innan de bestĂ€mmer vilken design som i slutĂ€ndan ska anvĂ€ndas för tillverkning. Även om det innebĂ€r nĂ„gra mĂ„nader av smĂ€rta Ă€r det lĂ€tt att se Apple fördröja lanseringen av iPhone 8 till efter jul för att fĂ„ det rĂ€tt. Med sĂ„ mycket pĂ„ linjen skulle jag vilja tro att Apple inte kommer att vara dum (eller modig!) Nog för att skicka en telefon med en sĂ„ uppenbar designfel.