NÄgon glömde en Pixel 3 XL i en Lyft-tur, sÄ lÄt oss alla agera förvÄnade

Bloomberg: Googles Pixel 3 och Pixel 3 XL lanseras den 9 oktober

Det fanns aldrig en Nexus- eller Pixel-telefon som inte lÀckte innan Google presenterade den. Och sÀkert, nÀstan alla lÀckor var ganska uttömmande och lÀmnade vÀldigt fÄ hemligheter för Google att avslöja under officiella tillkÀnnagivanden. Men Pixel 3 Àr lÀtt det vÀrsta av dem och en mardröm för Google. Ett parti av Pixel 3 XL-enheter som slÀpptes pÄ förhand stulits nÄgon gÄng under sommaren och sÄldes sedan online för cirka 2000 dollar per pop. Ryska och ukrainska bloggare som fick hÀnderna pÄ enheterna kunde erbjuda fördjupade recensioner av Pixel 3 XL.

Detta Àr Googles egen iPhone 4-liknande röra, men vÀrre. Tillbaka 2010 lÀmnades en iPhone-prototyp i en bar, och det var sÄ vÀrlden lÀrde sig allt som fanns att veta om dess design nÄgra mÄnader innan telefonens lansering. Googles Pixel 3 XL anvÀndes faktiskt i naturen, eftersom Google inte har kunnat torka bort alla de stulna enheterna pÄ distans.

Det visar sig att lÀckorna fortsÀtter att komma. För nÄgra dagar sedan avslöjade en noggrann Pixel 3-lÀcka detaljer om telefonens specifikationer, inklusive kameran med dubbla linser.

NÄgra dagar senare glömde nÄgon en fungerande Pixel 3 XL-enhet i en Lyft-tur. Föraren kÀnde igen enheten och tog bilderna ovan och skickade dem till Android Policeinnan du ÄterlÀmnar enheten till sin rÀttmÀtiga Àgare:

Dessa bilder skickades till oss av en lÀsare, som kommer att kallas Anonym Alligator i det hÀr inlÀgget. Alligator Àr en Lyft-förare som hittade telefonen i baksÀtet i sin bil efter att han slÀppt av nÄgra passagerare. Han trodde att hans egen Pixel 2 XL pÄ nÄgot sÀtt hade fallit tillbaka, men han insÄg att det var 3 XL efter att ha sett skÄran och Google-logotypen pÄ baksidan.

Google kommer enligt uppgift att lansera Pixel 3-serien den 9 oktober i New York.