NÄgon har redan fÄngat alla 142 Pokémon i Amerika

NÄgon har redan fÄngat alla 142 Pokémon i Amerika

NÄgon har redan lyckats hitta varenda en av de 142 Pokemon-karaktÀrerna i Pokémon Go som strövar i USA, men det betyder inte att personen Àr klar pÄ jakt. Totalt finns det 151 djur som vÀntar pÄ att fÄngas, inklusive nÄgra sÀllsynta djur som Ànnu inte har dykt upp i spelet.

MISS INTE: TvÄ av de bÀsta iPhone 7-lÀckorna hittills bÄda dök upp i gÄr kvÀll

Som du kan se i följande bild, Reddit-anvĂ€ndare ftb_hodor fĂ„ngade redan 142 djur – och det var ingen lĂ€tt prestation. Det tar mycket tĂ„lamod och en hel del promenader för att fĂ„ dem alla. Och Ă€ven dĂ„ kanske du inte kan jaga nĂ„gra av de mer otydliga PokĂ©mon i spelet.

Som Telefonarena rapporter gjorde New Yorker det under tvÄ 50-timmars arbetsveckor. Han var tvungen att klÀcka 303 Àgg och spÄra Pokémon över 15 mil till fots. Sammantaget samlade han 4269 Pokémon, vilket Àr minst sagt imponerande. Det Àr ocksÄ galet, med tanke pÄ att spelet slÀpptes bara för drygt tvÄ veckor sedan, den 6 juli. Sedan dess har Pokemon Go lanserats pÄ mer Àn 30 marknader, senast i Japan.

Det betyder ftb_hodor har fortfarande nio andra Pokemon att samla in – den sĂ€llsynta av de sĂ€llsynta – sĂ„ det tar ett tag tills han kan hitta dem. Under tiden kan du kolla in hans historia pĂ„ Reddit pĂ„ den hĂ€r lĂ€nken.

Kontrollera det hÀr inlÀgget om du vill se alla Pokemon Go-karaktÀrer pÄ ett stÀlle, inklusive de sÀllsynta djuren som Ànnu inte har fÄngats.