NÀsta stora tekniska mÄlmarknad: Baby Boomers

BedrÀgerier, smarta pÄsar och festmÄnader

Eftersom Millennial-marknaden Àr sÄ övermÀttad och svÄr att följa med, presenterar Baby Boomers tekniska företag alla möjliga möjligheter. TonÄringar och 20-Äringar konsumerar teknik i en glupsk takt, bara för att sedan krÀva mer. Men Baby Boomer-generationen Àr tvÀrtom.

Babyboomers Àr nu det snabbast vÀxande segmentet av teknikkonsumenter. De börjar Àntligen anta ny teknik eftersom de inser hur mycket lÀttare det gör deras livliga liv. Trots allt tar mÄnga boomers fortfarande hand om vuxna barn eller barnbarn sÄvÀl som sina egna förÀldrar.

Babyboomers spenderar ocksÄ mer pengar pÄ teknik Àn yngre generationer. Inte överraskande nÀr man övervÀger Baby Boomers att kontrollera 70 procent av disponibel inkomst och spendera mer Àn nÄgon annan marknadsgrupp. De förvÀntas ocksÄ Àrva mer Àn 15 biljoner dollar under de kommande tvÄ decennierna.

De bÀsta möjligheterna pÄ Senior Tech Market

De nÀrmaste tio Ären förvÀntas bli en utmÀrkt tid för teknikföretag att fÄ lojalister frÄn Baby Boomer. Kolla in nÄgra av de mest lukrativa möjligheterna med denna nyanpassade generation:

Hem förbÀttringar

NÄgra tomma hÀckar flyger kupen för mindre hem, men mÄnga Baby Boomers planerar att bo i sina nuvarande hem en hel del. För att göra det investerar de i uppgraderingar och förbÀttringar som kommer att visa sig fördelaktiga nÀr de Äldras. Innovativa företag som kan konstruera Äldrande system och apparater för hemmet som gör det lÀttare att komma runt och göra saker kommer att locka Baby Boomer-köpare.

Exempel: Trapphissar i hemmet blir vanligare nu nÀr mÄnga Àldre fÄr vÄrd i sitt hus snarare Àn en Àldreboende. Tillverkarna har blivit mycket bra med banteknik pÄ dagens modeller. Stolen kan gÄ i rak linje och runt kurvor. En trapphiss Àr ett praktiskt alternativ för praktiskt taget alla hem nu.

Resa

Enligt AARP spenderar Baby Boomers cirka 120 miljarder dollar per Är pÄ resor. De har mycket fritid efter pension, Àr relativt friska och har mycket pengar att spendera, vilket gör dem till den mest resevÀnliga generationen som finns.

Exempel: Googles reserelaterade appar Àr bra för Baby Boomers eftersom de Àr strömlinjeformade och enkla. Appar som Google Translate har en lÄg inlÀrningskurva och kan göra resor mycket sÀkrare för Àldre.

HÀlsovÄrd / vÄrd

Det Àr ingen hemlighet att Baby Boomers lÀgger mer tonvikt pÄ sjukvÄrd Àn yngre generationer. Det Àr mer sannolikt att de har minst ett eller tvÄ receptbelagda lÀkemedel och investerar i Ärliga fysik. Ju Àldre de blir, desto fler hÀlsoproblem vet Baby Boomer att de mÄste hantera. Att ta hand om en Äldrande förÀlder Àr ett Ànnu större företag för vissa Boomers. Teknikindustrins hÀlsostyrningssektor expanderar snabbt med produkter designade för Baby Boomers.

Exempel: SÀndebud de senaste Ären har fÄtt stor uppmÀrksamhet för att skapa ett innovativt system som gör det möjligt för vÄrdgivare att hitta överkomlig extra hjÀlp. Företagets hemsida, programvara och appar hjÀlper anvÀndare att hitta vaktmÀstare och hjÀlpare i sitt lokala omrÄde.

Kondition

Babyboomers fokuserar ocksÄ pÄ fitness som ett sÀtt att hÄlla sig frisk och undvika alla dessa lÀkarbesök. Modern medicin hjÀlper mÀnniskor att hÄlla sig mer aktiva senare i livet, vilket innebÀr att Àldre kondition Àr en marknad som har potential för tillvÀxt.

Exempel: Elcykelföretag gillar Evelo som Àr inriktade pÄ Baby Boomer-marknaden har ökat försÀljningen. Den unga grundaren och teknikentreprenören Boris Mordkovich insÄg att han hade en affÀrsmodell nÀr hans Baby Boomer-förÀldrar började anvÀnda en hemlagad elektrisk cykel. En elcykel Àr ett populÀrt val bland mÄnga förare eftersom det gör att föraren kan kontrollera hur lite eller sÄ mycket arbetskraft som anvÀnds.

Husdjursomsorg

NÀr barnen Àr vuxna och börjar starta egna familjer, tycker vissa Àldre att de har tid att ta hand om ett husdjur. Med inga barn i nÀrheten och gott om disponibel inkomst bortskÀms mÄnga husdjur med varelser, och deras Àgare investerar i enheter som underlÀttar Àgandet av husdjur.

Exempel: GPS-trackers gillar Vissla gör det mycket lÀttare att hitta Fido om han flydde eller slÀppte koppeln. För Baby Boomers som har fysiska begrÀnsningar kan den hÀr tekniken vara avgörande för att bli Äterförenad med ett husdjur.

LÀs mer om affÀrstrender hÀr pÄ Tech.Co