NĂ€tverk, kapital, Glenn Kelman och allt du saknade vid Techstars Startup Week Seattle

I Amazonas, Microsoft och oÀndliga Starbucks Coffee kan det vara en ganska skrÀmmande uppgift att vara innovativ. Trots allt Àr konkurrensen brant i denna vackra Washinton-stad och om du inte har vad som krÀvs kommer du inte att göra intryck. Lyckligtvis finns det gott om startaktivitet som sprÀngde i sömmarna kl Techstars Startup Week Seattle drivs av Chase for Business.

PÄ arenor runt centrala Seattle behandlades deltagarna med nittande samtal, engagerande paneler och massor av entreprenörsrÄd frÄn anmÀrkningsvÀrda sinnen som Glenn Kelman frÄn Redfin, Walter Acuña frÄn Craft3 och Ruvim Achapovskiy frÄn Social Bomb.

Om du inte kunde delta eller inte fick se intervjuerna live har du tur! Under hela veckan samlade jag tips och rÄd frÄn entreprenörer och experter som brinner för att hjÀlpa underförvÀrvade företag att lyckas. HÀr Àr vad de hade att sÀga:

VĂ€lkommen till Seattle

Förhandsgranska dag 2 pÄ # SSW2017 hÀr pÄ #ChaseBasecamp med @ConorCawley, Senior Writer @TechCoHQ. pic.twitter.com/31pRX7WywE

– Chase for Business (@ChaseforBiz) 3 oktober 2017

Att vara en gemenskap

Vi pratade med Sara Cicero, evenemangschefen för Techstars Startup Week Seattle, om hur nÀtverkande och utbildning spelar en viktig roll för att bygga ett samhÀlle i Seattle genom hÀndelser som detta.

. @ SEAstartupweek: “En hĂ€ndelse för samhĂ€llet, pĂ„börjad av samhĂ€llet.” @ConorCawley w / Sara Cicero, # SSW2017 Director, pĂ„ #ChaseBasecamp. pic.twitter.com/A607KO6rXi

– Chase for Business (@ChaseforBiz) 6 oktober 2017

TjÀna pengar pÄ din start

Alla behöver pengar, och förr eller senare mÄste en start vÀlja en modell. Lyckligtvis grÀvde ett samtal pÄ Techstars Startup Week Seattle djupt in i vad nystartade företag mÄste göra för att börja tjÀna lite pengar. LÀs om paneldiskussionen hÀr.

Öka kapital och utspĂ€dning

Vi samlade nÄgra rÄd frÄn Zach frÄn Lighter Capital om tidiga företagare som vill skaffa kapital.

Insikter frÄn Zach frÄn @LighterCapital för företagare som vill skaffa kapital med @TechCoHQ-vÀrd @ConorCawley pÄ #ChaseBasecamp. # SSW2017 pic.twitter.com/wjxLKMPx4S

– Chase for Business (@ChaseforBiz) 3 oktober 2017

VÀxande olika företag

Under ett samtal med titeln Growing Diverse Businesses in High Growth Clusters, talade ett antal lÄngivare och utbildningsleverantörer baserade i Seattle-omrÄdet om vikten av att tillhandahÄlla vÀgar till kapital för underföretagare. Kolla in vad de hade att sÀga om vÀxande olika företag hÀr.

TillgÄng till flexibelt kapital

Vi pratade med Walter Acuña, Sr. Business Lender för Craft3Org om varför det Àr viktigt för grundarna att söka kapital inom samhÀllet och anvÀnda resurserna för att hjÀlpa dem att hitta kontanterna.

Walter Acuña, Sr. Business Lender @ Craft3Org, om utmaningar som startups stÄr inför nÀr de söker finansiering w / @ConorCawley pÄ #ChaseBasecamp. # SSW2017 pic.twitter.com/tlhXulMMTx

– Chase for Business (@ChaseforBiz) 4 oktober 2017

Glenn Kelman frÄn Redfine: Fortune Favors the Bold

Redfin, Chase

Glenn Kelman Àr VD för Redfin, en teknikdriven fastighetsmÀklare som representerar mÀnniskor som köper och sÀljer bostÀder. Innan vi höll ett föredrag pÄ Techstars Startup Week Seattle, satte vi oss ner och valde hans hjÀrna. Ta en titt pÄ vad han hade att sÀga i intervjun hÀr.

Betydelsen av nÀtverk

NÀtverk Àr inte det enklaste för de flesta. HÀr Àr Ruvim Achapovskiy, VD för Social Bomb, som övervann sin rÀdsla för nÀtverkande och nu hjÀlper andra att utöka sitt nÀtverk. HÀr Àr hans tips.

. @ itsruvim, VD @thesocialbomb, diskuterar konsten att nÀtverka med @ConorCawley, Senior Writer @TechCoHQ, pÄ #ChaseBasecamp # SSW2017 pic.twitter.com/rRqEpaIcOf

– Chase for Business (@ChaseforBiz) 5 oktober 2017

LÀs mer om Seattle start-ekosystem pÄ TechCo

Den hÀr artikeln Àr en del av en Startup Week-innehÄllsserie som CHASE for BUSINESS ger dig. Startup Week Àr firandet av företagare i stÀder runt om i vÀrlden. CHASE for BUSINESS Àr allt ett företag behöver pÄ ett stÀlle, frÄn expertrÄd till vÀrdefulla produkter och tjÀnster. Hitta affÀrsnyheter, berÀttelser, insikter och experttips pÄ ett och samma stÀlle pÄ Chase.com/forbusiness. LÀs resten av vÄr Startup Week-serie.