Net Neutralitet, Phoenix Startups, SXSW och VR Trolls

Net Neutralitet, Phoenix Startups, SXSW och VR Trolls

Med mer snö Àn en Game of Thrones-vinter har den senaste veckan varit en uppsjö av spÀnning för teknikentusiaster, konferensnarkomaner och snöblÄsare runt om i landet. Men medan du slÀdde och blev entusiastisk över SXSW, slog Tech.Co ut topphistorier som om det var vÄrt jobb, vilket det Àr. Och om du kÀnner dig utelÀmnad för att du saknade nÄgra av dem, oroa dig inte. Vi har sammanstÀllt en lista över vÄra topphistorier frÄn den senaste veckan sÄ att du kan kolla in dem utan att behöva söka för lÀnge.

Kom ihĂ„g! Ansök nu till Tech.Cos Årets start tĂ€vling, vilket ger dig en chans att gĂ„ med oss ​​pĂ„ Förnya! och fira 2017! Registrera dig nu och gör dig redo för en fantastisk 3-dagars resa.

HÀr Àr veckans Tech.Co topphistorier:

  Du gÄr verkligen till Miss Net Neutrality
  Topp 15 universitet som producerar enhörningsgrundare
  SXSW Àr vÀrd för studentfinalister för digital startturnering
  HÀr Àr de 11 Phoenix-startups du behöver titta pÄ
  Linksys WRT 3200ACM ger tillbaka originaldesign, DD-WRT [Review]
  Rapportera: Över hĂ€lften av alla företagare lĂ€gger jobb i ekonomier vĂ€rlden över
  I virtuell verklighet kommer troll att vara sÀmre Àn nÄgonsin
  HÀr Àr den viktigaste indikatorn för ditt företags anseende
  3 Sports Tech Startups vinner NFL-finansiering för att ta itu med sÀkerhetsproblem
  De 5 vÀrsta anvÀndningarna av virtuell verklighet nÄgonsin

Behöver du mer Tech.Co? Registrera dig för Tech.Co-nyhetsbrevet idag och fÄ veckopaketet direkt till din inkorg. Intresserad av att komma till ett Tech.Co-evenemang? Kolla in vÄr Tech.Co-kalender hÀr.

Tyckte du att den hÀr artikeln var till hjÀlp? Klicka pÄ en av följande knappar

Ja Nej

Vi Àr sÄ glada att du gillade! FÄ mer levererad till din inkorg precis som den.

Vi beklagar att den hĂ€r artikeln inte hjĂ€lpte dig idag – vi vĂ€lkomnar feedback, sĂ„ om du tycker att vi kan förbĂ€ttra vĂ„rt innehĂ„ll kan du skicka ett e-postmeddelande till [email protected]

Conor Ă€r Senior Writer för Tech.co. Under de senaste fyra Ă„ren har han skrivit om allt frĂ„n Kickstarter-kampanjer och nystartade startups till tech-titaner och innovativ teknik. Hans omfattande bakgrund inom stand-up-komedi gjorde honom till den perfekta personen att vara vĂ€rd för tekniskt centrerade evenemang som Startup Night at SXSW och Timmy Awards för Tech in Motion. Du kan skicka e-post till Conor pĂ„ [email protected]