Netflix har en konkurrent nu; Disney Play

Avatar for Amnah Fawad

Förra året tillkännagav Disney att de kommer att lansera sin egen streamingtjänst med Netflix. Vi är inte säkra på om det här är anledningen till att Netflix gradvis drar ut sitt innehåll.
Ryktet s√§ger att tj√§nsten inte kommer att starta n√§r som helst tidigare. √Ąven om inget officiellt namn √§nnu har tillk√§nnagivits kallar f√∂retagets VD Bob Iger streamingtj√§nsten som “Disney Play.”
Företaget avslöjade också att konkurrera med Netflix är den största prioriteten för företagsåret 2019. Streamingtjänsten kommer att innehålla alla filmer och program från Disney. Dessutom finns det några projekt som är uppställda för framtiden bara för att presenteras på det. Några av dess originalproduktioner inkluderar nya avsnitt av de animerade star wars; The Clone Wars, alla nya live-action fyllda Star War-serier från Djungelboken och Iron Man regissör Jon Favreau.
Och v√§nta, det finns mer … Disney kommer ocks√• med f√∂rest√§llningar baserade p√• High School Musical och Monsters, Inc. Sp√§nnande, eller hur?

Varför en streamingtjänst?

Populariteten av frasen ‘Netflix and chill’ s√§ger allt. Under de senaste √•ren har ber√∂mmelsen som Disney en g√•ng haft haft f√∂rs√§mrats avsev√§rt. Netflix har f√∂r√§ndrat hur filmer och TV-serier skapas. Det har definierat de gjort n√•gra allvarliga f√∂r√§ndringar av typen av konsumentinneh√•ll.

Många Netflix-originalfilmer och -serier är stadens samtal. Dessutom har tittarna snabbt ökat de senaste åren. Människor vill hellre bläddra hopplöst på Netflix än att söka i en film de vill se på andra webbplatser.
En annonsfri webbplats där du kan hitta ett rimligt antal filmer låter perfekt för binging.
Netflix
Disney vill starta om sig inom underhållningsindustrin med en streamingtjänst som sätter sitt märke på marknaden. Enligt Ekonom, Netflix beräknas spendera cirka 18 miljarder dollar på sitt ursprungliga innehåll 2018.
Med tanke på antalet filmer och program som Disney hittills har producerat är det ingen överraskning att företaget gradvis kommer att släppa innehåll på streamingtjänsten. Företaget har redan meddelat att det till en början kommer att kosta mindre än Netflix, vilket är en bra marknadsföringsstrategi.
Observera att namnet ‘Disney Play’ √§r ett prelimin√§rt namn som ges till tj√§nsten och inget officiellt namn har tillk√§nnagivits √§nnu!
Kom tillbaka igen för att hålla dig uppdaterad!