Netflix lÄter nu Android-anvÀndare dela sina favoritfilmer och TV-program via Instagram Stories

Netflix lÄter nu Android-anvÀndare dela sina favoritfilmer och TV-program via Instagram Stories

“Du kan dela dina favoritprogram och filmer frĂ„n Netflix till Instagram Stories sĂ„ att dina vĂ€nner ocksĂ„ kan se dem”

Netflix tillÄter Àntligen Android-anvÀndare att dela sina favoritfilmer och TV-program pÄ Instagram som en del av bilddelningsappens BerÀttelser-funktion. Detta lÀgger till de befintliga sÀtten att dela Netflix TV-program och filmer med andra, som WhatsApp, Messenger, SMS, Twitter, etc.

Hittills var möjligheten att dela program och filmer till Instagram Stories endast tillgÀnglig för iOS-anvÀndare. Netflix iOS-app fick den hÀr funktionen i januari i Är. Efter en lÄng vÀntan har nu funktionen ocksÄ lagts till Netflix Android-appen. Att dela en titel Àr ganska enkelt och enkelt. I Netflix-mobilappen trycker du pÄ en show eller film, trycker pÄ Dela-knappen och du ska nu hÀlsas med ett nytt Instagram Stories-alternativ.

SkÀrmdump_20190518-145656_2

NĂ€r du vĂ€l har tryckt pĂ„ Instagram Stories kommer ett konstverk av showen eller filmen att vara tillgĂ€nglig för delning. Du kan lĂ€gga till klistermĂ€rken, bildtexter och anpassa berĂ€ttelsen innan du skickar den ut till dina vĂ€nner. BerĂ€ttelsen kommer ocksĂ„ att innehĂ„lla en “Watch on Netflix” -lĂ€nk. NĂ€r en anvĂ€ndare trycker pĂ„ den hĂ€r lĂ€nken öppnar Netflix mobilappen och visar dem mer om filmen eller showen. AnvĂ€ndare kan ocksĂ„ dela innehĂ„llet direkt med Instagram-kontakter.

Företaget sa i ett pressmeddelande: ”Dela med Instagram Stories finns nu pĂ„ alla Android-telefoner. Du kan dela Netflix-program och filmer du Ă€r kĂ€r i direkt frĂ„n Netflix-appen till dina följare. Poppa i ett frĂ„gesport för att dina vĂ€nner ska gissa din favoritkaraktĂ€r frĂ„n en show. Eller en GIF för att Ă„terspegla ditt humör efter en film. Det Ă€r en del av det vi gör för att göra det roligt och enkelt att dela det du tittar pĂ„ och hjĂ€lpa dina vĂ€nner att hitta nĂ„got nytt att titta pĂ„. ”

StreamingtjÀnsten testar ocksÄ en ny abonnemangsplan för Rs 250 för anvÀndare i Indien.